FOTO konkursas "Rudeninis mano mažylio garderobas" DALYVAUTI PAPRASTA!

FOTO konkursas "Rudeninis mano mažylio garderobas" DALYVAUTI PAPRASTA!

25. Oct 2016, 09:52 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ruduo pakankamai greitai pakeičia gamtos spalvas, taip pat greitai keičiasi ir mūsų mažylių garderobas. Save ir vaikučius imame rengti šilčiau, vežimėlius apklojame antklodėmis ir pamažu ruošiamės žiemai. Koks tavo mažylio garderobas? Ar jame jau atsirado šilta striukė ar kombinezonas? Kaip savo mažuosius rengiate pasivaikščiojimui į lauką? O gal šį rudenį ką nors naujo įsigijote?

DĖMESIO! Dalyvauti labai paprasta!

Atsiųsk keletą savo vaikučio rudeninio garderobo nuotraukų ir parašyk trumpą komentarą!!!!

20160923134133-61356.jpg

Prizinis fondas

Sauskelnės Huggies@ Elite Soft 1, 2, 3 arba 4 dydžio pasirinktinai!

20161005131857-84790.jpg20161005131800-16940.jpg

 20160801193303-49350.jpg20160801193335-56046.jpg

Vaikams nuo gimimo iki 18 mėnesių!

Huggies® Elite Soft sukurtos iš unikalių, minkštų ir "kvėpuojančių" medžiagų. 

Jos turi itin minkštą sluoksnį SoftAbsorb, kuris sugeria skystas išmatas ir drėgmę per kelias sekundes ir padeda išsaugoti kūdikio odą sausą.

Turi specialią vidinę kišenėlę, kuri padeda sulaikyti pratekėjimus. O sauskelnėse esantis drėgmės indikatorius keičia spalvą, kai jos sudrėksta.

Mes patariame keisti sauskelnes kas 3 valandas, kad mažylis gautų didžiausią rūpestį.

Drėgnos servetėlės Huggies® Pure

20160923133647-32469.jpg

Anklodėlė-pledas su technologija OUTLAST iš vikrem.lv

20161005132326-93936.jpg

Technologija OUTLAST naudojama kosmonautų kostiumų, profesionalių drabužių ir avalynės gamyboje. OUTLAST - tai ypatinga technologija, pasižyminti termoreguliacine funkcija. Protingos OUTLAST molekulės šildo mažylį iki optimalios temperatūros, kaupiant perteklinę šilumą, kuri esant poreikiui bus panaudota.

Atsiųsdama savo bloge keletą mažylio rudens garderobo nuotraukų, atsakyk į kelis klausimus (gali pasirinkti porą ar į visus atsakyti trumpai)

  1. Koks tavo mažylio vardas ir amžius? Koks pats įdomiausias pirkinys iš rudeninio mažylio garderobo? Kodėl? 
  2. Aprašyk arba parodyk drabužius, kuriais rengi mažąjį, einant į lauką.
  3. Aprašyk arba parodyk drabužius, kuriais rengi vaikutį namie.
  4. Kaip galvoji, mažyliui šilta ar šalta pasivaikščiojimo metu?
  5. Kur paprastai perki vaikiškus drabužius ir avalynę? Gal gali parekomenduoti kitiems. 
  6. Kokias sauskelnes šiuo metu dėvi tavo mažylis? Kodėl naudojate būtent jas? (jei vaikutis jų nedėvi, šį klausimą praleiskite :)

Kaip kelti blogą?

- spauskite ant savo profilio ir pasirinkite "Pridėk straipsnį";

- išsirinkite rubriką "Mažylis" ir žymas "Konkursas" bei "Ruduo"

- įkelkite tekstą, nuotraukas, išsaugokite ir jūsų blogas pasirodys po kelių akimirkų

Konkursas tęsis nuo spalio 6 iki 26 d. imtinai.

Sauskelnės naujagimiams Huggies® Elite Soft - mūsų geriausia švelnios kūdikio odos priežiūra!

20150122115836-37775.jpg

20161005132549-56163.jpg

20161005132533-47585.jpg20161005132539-83194.jpg

C.neringa C.neringa 22. Oct 2016, 17:42 C.neringa

trijų val darbas neįkėlė blogo, bet kai parašiau paprastai ir straipsnį įkėlė jėga😀)))

C.neringa C.neringa 22. Oct 2016, 17:40

Sveikučiai, mums ruduo - tai antrasis pavasaris, kadangi gamta ir mūsų kiemas pasipuošia ne tik gėlėmis, bet ir įvairiaspalviais lapais😉

Mano sūnaus vardas Nojus, jam trys metukai ir keturi mėnesiukai jau. Mums ruduo kalendorinis prasidėjo rugsėjo pirmąją ir jos rytas😀
Po to sekė susipažinimas su darželio, naujos grupės aplinka (praeitais metais mes lankėme lopšelį), o šiemet vėl viskas kitaip mes paaugę.
Vėliau dalyvavome darželio šventėje lauke😀
Ir galiausiai mes žygiuojame švęsti į miestą. Rugsėjo oras mus lepina, vasarėlė dar😉 Mes tokiomis šventinėmis akimirkomis stengiamės pasipuošti užsidėti varlytę bei marškinukus ir gražesnes kelnytes bei batukus😀
Įdomiausias šio sezono gauta dovana skėtis, kuris yra gražus, be to manau pravers laabai kai rudeniški tikri lietingi orai prasidės. Jis įdomus, originalus tuo, kad šalia įdėti buvo flomasteriai, kuriais gali nuspalvinti gyvūnėlius. Mano sūnus dievina gyvūnus, tad spalvinsime netrukus juos😀
O iš praktiškų pirkinių atradimų šį sezoną mūsų yra kojinės su padukais. Kadangi svetainėje kur yra židinys mėgstame rudens vakarus leisti, tad būtinas apavas, o kojines greit užsideda ir patogiai Nojukas bėgioja ant plytelių.
Štai ir aš žingsniuoju į parodą rinkis prekę lietuvišką, kadangi tas savaitgalis buvo be galo lietingas tad skėtis pravertė šimtu procentų, jeee.
Nėra prasto oro, yra tik netinkama apranga sakoma pas mus, tad kai lynoja einame į lauką braidžioti po balas, tik būtinai apsiavę guminius.
Mes jų turime ne vieną pora, tai manau būtinas apavas rudenėliui😀
Gyvūnai pas mus karaliauja visur namuose, lauke ir žinoma rūbuose turi būti bei batuose😀 Tad vieną savaitgalio popietę žiūrėjome filmuką kino teatre "Slaptas augintinių gyvenimas", tad po jo įsigijome marškinėlius su šio filmuko herojais, va taip.
Po to kitą savaitgalį lankėmės rudens gėrybių, derliaus šventėje mėgavausi skanumynais, nes ėjau ir su seneliais į šią šventę😀 Gyvūnai karaliauja mano sūnaus garderobe rudenio ir ne tik, nes jis juos be galo myli.
Nuo pat mažų dienų didžiąją dalį pirkinių, drabužėlių įsigijame iį OXOX firmos. Prisimenu smėlinukus, tad ir dabar šiam rudens garderobui ne vieną rūbelį turime šių gaminių.
Bliuzelės su užrašais mums jėga, išskirtinumas vaikučiui. O su prailginta nugaryte, kaip pardavėja minėjo naudosime kaip trys viename. Pradžiai, pirmiausia kaip bliuzeles, marškinukus, kai nešalta, po to po megztuku dėvėsime,kai vėsiau o galiausiai kaip pižamytė liks miegojimui, ar nepraktiška?!😀
Paskutinį rugsėjo savaitgalį dalyvavome vestuvėse, tad vėl teko pasipuošti😀
Batukai elefanten mums patinka odinukus įsigijome tad pasipuošėme ir per vestuves šokome daug labai mes su pusseseryte visą vakarą, smagumėlis😀
Dar mėgstame tokio ženklo batukus sportinius, nes tai katytė, mylima Nojuko😀
Teikiame pirmenybę lietuviškiems gaminiams. Sportinę aprangą per vasarą išaugome, tad įsigijome sportines darželiui ir namams kelnytes dvejas peliuko firmos (drabužėlis.lt kas perkate internetu). Srengiamės kas mėnesį įsigyti po naują rūbelį dar seneliai, bei krikšto tėveliai suranda progų ir nuperka po rūbelį savp krikštukui.
Rūbelius perkame ir iš "Zara", "Reserved", "Takko", bet pirmenybę atiduodame lietuviškai produkcijai.Tai puikus kainos ir kokybės santykis. Nereklamuoju nei vienos firmos tik svarbu mums su sūnum, kad būtų praktiška, patikima ir patogi dėvėti trys P😀
Štai ir rudenėlio darbai😀
Sūnus tėvelio dešinioji ranka😀
O kaip rudenėlis be grybų😀
Mes pampersų nenaudome nuo metukų, šiuo klausimu šaunuolis sūnus, Nojukas didelis vyrukas, bet turime sesę, kuriai 9 mėnesiukai, tad Huggies gaminiai mums mieli ir savi. Džiaugiamės kad galime išbandyti naujuosius Huggies Elite Soft, tad naudojame ketvirtą numerėlį.
Gražaus, spalvingo ir turtingo Jums rudenėlio mamyčių klubo šeimynos😀