BROLIUKŲ VASARA: gera vasaroti ne vienam!

BROLIUKŲ VASARA: gera vasaroti ne vienam!

09. Jun 2017, 20:07 kodelcia kodelcia

Sveiki, 

Kaip neoficiali blogerė, kartas nuo karto tikiuosi vis dar čia parašyti :)

Šįkart tiesiog noris pasidžiaugti pagaliau atėjusia vasara, o su ja ir naujomis patirtimis.

Štai vyresnėlis su nekantrumu laukia maudynių sezono atidarymo, mylimų giminaičių grįžimo vasaroti iš UK. Atsisveikinom su darželiu, tad rudenį laukia naujas statusas- priešmokylinukas. Su didžiausiu malonumu skaitom knygeles, dedam pirmuosius žodžius. O kur dar smagumai kieme, lauke? 

20170609194424-64129.jpg

 

Kai pagalvoji, vyresnėlis, kai buvo dviejų metų, visko mokėsi iš suaugusiųjų. O štai dabar jis (šešiametis) yra savotiškas mokytojas savo jaunesniajam broliukui. Ir kaip pastebiu, tas mokymasis daug smagesnis, natūralesnis. Jei vienas nori į kiemą- tai ir kitas. Jei vienas piešia- ir kitas. Vienas šokinėja ant batuto- būtinai šokinės ir kitas. Ir t.t. ir pan. Jau nekalbu apie tai, kad kartais vyresnėlis moka ir sumanipuliuoti broliu, kad pasiektų, ko pats nori: pvz., mažėlį suagituoja "einam į lauką?" - ir mamai jau nėra kur dėtis, kai nešama striukytė, batukai ir mažojo prašoma "liaule" :)

Užvis smagiausia, kad vasara atneš ir trečią broliuką. Tad ji vėl bus tokia vienintelė ir nepakartojama :) O kol kas ramiai grožimės gamta, aš mėgaujuosi stebėdama nepaprastą broliukų sutarimą, bendrus atradimus, vaikiškus pasipykimus ir visa, kas telpa į žodį "vaikystė". Tik tapdami tėvais, iš naujo išgyvename vaikystę, prisimename pačių primirštas veiklas, išgyvenimus. 

Gražios vasarėlės, broliukai!

Ir jums, mūsų sekėjai ;)

20170609200633-42839.jpg

kodelcia kodelcia 10. Jun 2017, 15:58

Ačiū, kol kas sakyčiau, labiau užsispyręs vyresnysis, bet stengiamės rasti bendrų abiem broliams priimtinų sprendimų. Tiesa, tenka dažniau nusileisti vyresnėliui, kai mama gražiai paprašo 😉

Loreta_K Loreta_K 09. Jun 2017, 23:27

Prisidedam ir mes - broliukai nuostabūs!!! 😍 O sakykit kuris smarkesnis? 😃 Manieji tai pvz. irgi labai gražiai sutaria iki kol vyresnėlis nusileidžia mažajam 🤣

jaldija jaldija 09. Jun 2017, 22:58

Nuostabūs broliukai👍
Koks mielas jų bendravimas🌷❤
Gražios ir įspūdingos jums vasaros🌷