Citrina prieš temperatūrą

Citrina prieš temperatūrą

13. Feb 2013, 07:00


Peršalimai ir virusai dabar pačiame įkarštyje. Jeigu nepasisekė apsaugoti savęs ir savo artimųjų nuo nepageidaujamų veiksnių, pabandykite padėti sau liaudies medicinos priemonėmis.

 

Apie vieną įdomų būdą kovoje su temperatūra pasakoja Latvijos homeopatas Pavelas Naumovas.

 

Būdas mažinti temperatūrą labai paprastas. Mums reikės citrinos. Perpjauname ją į dvi dalis, vieną puselę perpjauta puse pririšame prie riešo.

 

Kaip ilgai ją laikyti, nuspręskite patys. Svarbu laiku pastebėti, kad neatsirastų sudirginimas ant odos. Toks metodas, anot homeopato, savo laiku buvo taikomas gimdymo namuose, kai reikėdavo naujagimiams sumažinti temperatūrą.

 

P.Naumovo nuomone, protėviai mums perduoda neįkainojamą patirtį, kurią šiais laikais kartais ne visada suprantame.

 

„Iki galo neaišku, kaip veikia citrina, pririšta prie riešo. Tačiau galėtume tai paaiškinti tuo, jog riešo srityje yra daugybė nervinių galūnių. Tad citrina aktyvuoja jas ir mažina temperatūrą", - aiškino gydytojas.

 

Net jei šis metodas veikia, homeopatas rekomenduoja iškart nemažinti vaikui temperatūros, jei jis jaučiasi pakankamai gerai. Mat normalu, jei temperatūra laikosi tris/keturias dienas, tai aktyvina apsaugines organizmo funkcijas.

 

Ar girdėjote apie tokį neįprastą metodą nuo temperatūros?

Kaip jūs mažinate temperatūrą natūraliomis priemonėmis?

 

MK mamyčių sveikatos patarimų knyga! Atsispausdink!

 

Kleenex® - mamytei ir mažyliui

Kleenex® Balsam  dermatologiškai patikrintos servetėlės su medetkų balzamu. Naudojant jas nosis pasidengia apsauginiu ir mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Medetkų balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų slogos atveju.