Dalyvaujame žaidime

Dalyvaujame žaidime

03. Mar 2014, 20:28
  1. Kuo tu vardu ir kiek tau metukų (gal mėnesių)? Papasakok, kaip tėtis su mama tau išrinko vardą - ar tai buvo lengva, sunku, kokie buvo variantai, kodėl galiausiai pasirinko šį vardelį? Ar tai įvyko dar kai tavęs laukėsi, ar jau tau gimus?

Mano vardas MARKAS, man 8 mėnesiai ir 1 savaitė. Gimiau 2013.06.21. Vardą man sugalvojo sesė. Tėvai dar turėjo ir kitus variantus: Tomas ir Rėjus.                             Vardą galvojome visą nėštumo laikotarpį, pažiūrėjus mamyčių klubą pamačiau astrologę Galiną ir nusprendėme susisiekti su ja, buvo įdomu kokį vardą ji mums išskaičiuotų pagal gimimo datą ir t.t. Nustebau, ji pasakė, kad gimdysiu 06.21., o terminas buvo nuo 06.17 – 06.24. Taip ir buvo, gimė mums kūdikis 06.21. dar dėl vardo nebuvome nusprendę, kadangi su astrologe buvome sutarę, kad kai gims parašytume tikslią datą, valandą ir t.t.. Ir ji pagal savo paskaičiavimus pasakė, kad geriausiai tinkantis vardas yra Markas, tuomet galutinai ir apsisprendėme, ir įrašėme vardą.

 

  1. Kokiame nėštumo laikotarpyje tu gimei, kokiame mieste ir gimdymo namuose?

Gimiau pagal numatytą terminą, Kaune, Kauno klinikose. Nors gyvename Kedainiuose.

  1. Kuo vardu tavo mama ir tėtis? Ar jie patenkinti savo vardais, kuriuos jiems davė jų tėvai, o gal norėjo juos pakeisti?

Mama Irmida, tėtis Mantas, nors kartais tėtį pavadina Tomu, nežinome kodėl? Vardais labai patenkinti.

  1. Berniukas ar mergaitė? Gal tėveliai sakė tau, ko visgi labiau laukė ir kokia buvo jų pirmoji reakcija, kai paaiškėjo, kad bus BERNIUKAS?

Visiškai nesvarbu, svarbu, kad sveikas.

5. Ar tėvai įsivaizdavo, kaip augins ir auklės tave - savo sūnų? Ar tai atrodė sunku, o gal priešingai - labai paprasta?

Dar šie klausimai kyla iki dabar, su vyru padiskutuojame kaip geriau elgtis vienu ar kitu atveju.

6. Berniukų ir mergaičių priežiūra skiriasi. Kaip su tuo susitvarkė tavo tėvai, ar nekilo jokių problemų?
Buvome labai puikiai pasiruošę, lankėme kursus, domėjomes, nekilo jokių problemų. O beriukų ar megaičių priežiūra, manau, kad nesiskiria.

7. Kokios spalvos vežimėlį pirko tėveliai - neutralų ar "berniukišką"? Kiek tai buvo svarbu?

Svarbiausia rinkomės, kad būtų patogiai tranformuojamas, patogiai sulankstomas, manevringas, kokybiškas, lengvas ir t.t.  Spalva neutrali.



8. Ar tėvai laikosi principo: berniukams - mėlyna, mergaitėms - rožinė spalva? Kokios spalvos rūbelių turi daugiau? O gal turi ir melsvų, ir raudonų ir kt. spalvų?

Įvairių spalvų rūbeliais rengiamas, spalvotais.



9. Ar turi tipinius, berniukiškus žaislus? Parodyk ir papasakok, su kokiais ypač mėgsti žaisti. O gal turi ką nors iš "mergaitiškų" žaisliukų? (lėlės, vežimėliai ir pan.) Jei neturi - kodėl, jei taip - parodyk ir juos.

Jau turiu 2 mašinėles, o dabar patinka labiausiai kaladėlės, delionės, mediniai žaisliukai, kamuoliai įvairių dydžių, ...

 

 

10. Suaugusieji mano, kad draugystės kaip tokios tarp vyrų ir moterų nebūna. Bet vaikystėje viskas juk kitaip. Ar turi draugų tarp mergaičių? Ar daug turi, kaip dažnai matotės, ką žaidžiate kartu ir pan.?

Draugų su kuriais žaidžame ir susitinkame turių yamahos mokykloje, kuria lankau J

Taip pat turiu draugų baseine, kurį lankau, šis užsiėmimas su tėčiu yra pats mėgstamiausias.

11. Ar turi sesutę/broliuką? Jei taip - kuo jie vardu, kiek metų? Paklausk tėvelių, kokių skirtumų jie pastebėjo augindami sūnelį ir dukrytę, o gal jie patys turi brolių ir seserų?

 Markas turi sesę Urtę jai jau 14m. O skirtumų labai daug, todėl, kad labai ilgas laiko tarpas praėjo. Labai didelė meilė tarp jų.

 

12. Paklausk tėvelių, kokie buvo jų santykiai su tėvais - gal kartu gamindavo valgyti, eidavo pasivaikščioti, žaidė šachmatais ir kt?

Važiuodavo į kalnus slidinėti, prie jūros, eidavo pasivaikšioti ir t.t.

13. Atsiųsk nuotraukų, kur esi tu ir tavo šeima!