DALYVAUK naujame Huggies® Step in projekte „Mano mažylis mokosi šliaužti!“

DALYVAUK naujame Huggies® Step in projekte „Mano mažylis mokosi šliaužti!“

30. May 2013, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klube atsiras vietos kiekvienai esamai ir būsimai mamytei, nes čia galima surasti informacijos apie naujagimius, apie pirmuosius kūdikio gyvenimo mėnesius bei apie vyresnius vaikučius. Šįkart pradžiuginsime „mažųjų šliaužiotojų“ mamytes.

 

Šiandien, gegužės 30-ąją, prasideda naujas Huggies® Step in projektas „Mano mažylis mokosi šliaužti!“

 

Kaip ir kiekvienas MK projektas, taip ir šis bus turtingas savo dovanomis! Bus kassavaitiniai prizai nuo AVON ir pagrindinis prizas - Huggies® Step In sauskelnės bei kosmetikos AVON krepšelis.

 

Apie projektą


Projektas truks 4 savaites – nuo šių metų gegužės 30 iki birželio 27 dienos. Kaip jau įprasta mūsų projektuose – kiekvieną savaitę bus atskiros užduotys ir skirtingi prizai.

 

Pažvelkime į užduotis

 

I savaitė: Mažylis pasiruošęs šliaužti

 

Turbūt jau supratai, kad reikės papasakoti apie tai, kaip vaikutis rengėsi šliaužti. Papasakok, kaip tai vyko – kaip jis stengėsi pajudėti, pakeisti kūno padėtį, ar stovėjo „ant keturių“ ir siūbavo ir pan. Atsiųsk ir nuotraukų, kaip mažylis šliaužioja po namus ar lauke. Koks buvo mažylio amžius, kai jis ėmė šliaužti? Pasidalink savo pastebėjimais, kaip jauteisi, kai šis etapas prasidėjo.

 

II savaitė: Mano mažylis jau moka šliaužti

 

Na štai, prasideda linksmoji projekto dalis. Parodyk, ką be šliaužiojimo tavo mažylis sugeba, kokie jo įgūdžiai, ką dar moka. Jam augant neabejotinai pastebėsi įdomias permainas jo elgesyje, judesiuose, charakteryje ir pan.

 

III savaitė: Žaidimai su mažuoju šliaužiotoju

 

Vos tik mažylis išmoko šliaužti ir įsisavino kitus įgūdžius, padedančiius jam judėti, prieš jį atsiveria pasaulis visai kitomis spalvomis. Jis pastebi, jei kas nors padėta ant grindų ir siekia to daikto. Jis ima žaisti su virtuvės indais ir įrankiais. Dubeniu ir šaukštais išgauna nuostabiausius garsus, ar ne. Parodyk nuotraukose, kaip ir kuo tavo mažasis nenuorama žaidžia ir pasidalink patarimais šia tema.

 

IV savaitė: Patogios mažojo šliaužiotojo kelnaitės

 

Kiekvienas mažylis, kuris daug ir aktyviai juda, neleidžia taip lengvai pakeisti sauskelnių. Papasakok, kaip tu sugebi pakeisti sauskelnes aktyviam vaikučiui ir parodyk nuotraukose jo mylimiausias. Papasakok, kaip laikai mažylį, keisdama sauskelnes ir kuo patrauki jo dėmesį. Dalinkitės patarimais ir asmenine patirtimi, kodėl vienos sauskelnės geresnės, o kitos turi daugiau minusų.

 

Išsamiau apie užduotis sužinosite kiekvieną savaitę.

 

Kaip atsiųsti blogą?

 

Paspauskite rožinį mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“:

 

 

1) Paspaudę “Browse“ įkeliate nuotrauką, kuri bus pagrindinė – viršelyje;

2) Teksto laukelyje rašote savo tekstą, o nuotraukas į tekstą įkeliate, paspaudę rausvą mygtuką, esantį vos aukščiau šio laukelio. Tuomet spaudžiate upload ir ok – norima foto atsiduria tekste;

 

Pagrindinis projekto prizas

 

Sauskelnės mažajam šliaužiotojui - Huggies® Step In!

 

Kiekvieną savaitę papildomi prizai nuo AVON

{smallpic:avon}

 

DĖMESIO! Į pagrindinį projekto prizą gali pretenduoti tik tos mamytės, kurios dalyvas visuose etapuose. Jei nesuspėjote kuriame nors etape, galite pretenduoti laimėti savaitės prizus.

 

Kiekviena projekto savaitė prasidės ketvirtadieniais ir baigsis trečiadieniais, tad iki trečiadienio (imtinai) lauksime jūsų tekstų su nuotraukomis. Savaitės laimėtoja bus skelbiama ketvirtadienį, o kartu ir nauja užduotis.

 

Pasiruošusios dalyvauti?

Sėkmės!

 

Mamyčių klubas