Dar neradom savo čiulptuko

Dar neradom savo čiulptuko

10. Apr 2014, 15:24

Kristupas pirmą kartą čiulptuką išbandė 6 savo gyvenimo dieną. Pradžioje nenorėjau jam jo duoti, nes ligoninėje patarė - jei žindysi čiulptuko neduok. Tačiau mano mažylis nebuvo ramus, todėl nebežinodama ką daryti nutarėme su vyru išbandyti čiulptuką.

Čiulptuką mums nupirko tėtis, kai mažasis dar gyveno pilvelyje. Vyras sužinojęs, kad greit taps tetuku nupirko mamytej gėlių, o leliukui čiulptuką. Rinko labai ilgai, žiūrėjo, kad čiulptukas būtų be kenksmingų medžiagų, kad nepakenktų vaiko sąkandžiui, dantų vystymuisi ir nepagailėjo pinigėlių šiam pirkiniui.

Deja, mūsų stebukliukui ši naujovė nepasirodė labai patraukli ir jis ją gražiai išspjovė iš burnytės :D Aišku, mes nepasidavėm ir vis bandėm suvilioti jį beveik per prievartą, tačiau mums pavyko tik kelis kartus. Prieš užmiegant mažiukas kartais paima čiulptuką, o užmigęs gražiai išspjauna, bet taip būna tikrai nedažnai...

20140410152221-98212.jpg

  Pagalvojau, kad galbūt jam nepatinka čiulptuko forma - juk visi kūdikiai nepaleidžia čiulptuko iš burnos, tai kodėl maniškis neima??? Taigi pabandžiau nupirkti kitokios formos čiulptuką, tačiau tai situacijos nepakeitė, todėl nusprendžiau nemėtyti pinigų ir nebekišti per prievartą jam čiulptuko :) Gal iš tikro mes neatradom tokio, kuris jam patiktų... Džiaugiuosi jei jis ima čiulptuką, bet visai neliūdžiu jei nenori. Gal neturėsim problemos atpratinant nuo jo :)