Deimanto draugystė su puoduku darosi vis stipresnė

Deimanto draugystė su puoduku darosi vis stipresnė

04. Aug 2013, 23:26 kodelcia kodelcia

Šiuo metu Deimantui yra du metai ir trys mėnesiai. Galima sakyti, jog esame priešpaskutiniame pratinimosi prie puoduko etape. Jau anksčiau esu pasakojusi, jog sūnelis jau yra išmokęs sėdėti ant puoduko (jis tai pradėjo nuo 1,5 m.), jau moka pasiprašyti kai prispiria reikaliukas, jau skiria ką kada padaręs.

Labai laukiau šios vasaros, tikėdamasi, jog visas mokymasis, susijęs su gamtiniais reikalais, duos dar geresnių rezultatų.  Iš išties neapsirinkau. Ir toliau viskas einasi tik geryn. Kadangi vasara labai šilta, sūnelis dienos metu jau visąlaik laksto vien su trumpikėmis, šortukais, o neretai ir nuogu užpakaliuku, nes nuosavame kieme nebaisu, kad kas nusistebės. Stebėdamas vyresnįjį pusbroliuką, kuriam jau ketveri, maniškis greitai perprato vyriško sisiojimo esmę – jau dažnai ir pats nusimovęs kelnaites kieme atsistojęs vos tik užsimano pats pasiusioja, vėliau tik paprašo, kad kelnaites užvilktume atgal, nes dar jos jo nelabai klauso J

Jei į tolimesnę kelionę vykstame, „dėl visa ko“ uždedu sauskelnes Hugies. Bet netgi būdamas su jomis mažylis jau prašosi gamtinio reikalo. Pietų miego metu tik kartais dedu, jei būna daug skysčių išgėręs, o apsaugai patiesiu klijuotę.

Tik naktimis vis dar kaskart naudojame sauskelnes. Kaip rašiau esame priešpaskutiniame mokymosi etape, taip jį pavadinau, nes šiuo momentu mano tikslas iki žiemos atsikratyti ir sauskelnių. Neseniai sužinojau, jog jau ir Lietuvoje galima įsigyti neperšlampamų paklodžių, tad artimiausio meto pirkinys sūnui jau numatytas. O kol kas vis dar tobuliname įgūdžius.

Blogų konkursas tiems, kurie šią vasarą pratinasi prie puoduko

Dalyvauk ir laimėk

sauskelnes-kelnaites Huggies®Pull-Ups®,

kurios puikiai tinka

pratintis prie puoduko!

20130722083623-45029.jpg