Dėkojame už dovanėles!

Dėkojame už dovanėles!

20. Feb 2016, 10:51 jugile jugile

Norėjome Mamyčių klubui padėkoti už knygelę ,,Benas Būgnelis ir Makaronplaukė", kurią vakarais jau skaitome :-) Taip pat už žaisliuką Zenoną, kurį laimėjome dar gruodžio mėnesį advento kalendoriaus žaidimo metu ;-) 

O dabar plačiau apie knygą:

Pati knyga, galiu pasakyti, kad patiko ne tik mergaitėms, bet ir man pačiai. Baigusi joms skaityti po skyrelį pati pagaudavau save pagalvojančią: ,,kaip bus toliau?". Tai šmaikšti knygelė, kuri lengvai skaitosi. Man patiko, kad ji suskyrstyta į skyrelius, todėl kasdien skaitydavome vis po naują skyrelį ar net po kelis. Knygelės veiksmas vyksta apie tai, kaip netyčia ne į tas rankas pakliuvęs laiškas tarp kaimynų užverda tikrą komediją.

Pagrindinis knygos herojus yra priverstas persirengti paslaptinguoju Hektoru, kad, naujai atsikrausčiusi į namą gyventi mergaitė, jo nepažintų. Turbūt viwna iš labiausiai mergaites plalinksminusių scenų ir  buvo, kada kaimynų mergaitė sutinka Hektorą. Nors jis visai ne Hektoras. Na taip, Hektoras, bet ne tai, kuo ji laiko...:-) Žodžiu, gali susisukti galva ;-).

Taip pat labai prajuokinusi vieta buvo, kai Plaštakės, grįžę po savo filmuojamos laidos, savo pačių virtuvėje randa nepažįstamąją damą, kuri visai nesigėdydama, kaip namuose kepa bananų pyragą. O dar prasidėjusios katino paieškos... Knygelę tikrai rekomenduojame paskaityti ir kitiems, nes ji pilna smagių nuotykių ir netikėtumų.

Labai lengvai skaitosi, nes norisis sužinoti kas bus toliau. Taip pat knygą papildo tai spalvotos, tai nespalvotos iliustracijos.

Dar kartą ačiū knygos leidėjams už tokią šaunią puokštę įdomių netikėtumų knygoje!