Dėkojame už žurnalą "Kutis" bei knygutę "Peliukas Lukas nenori eiti į darželį"

Dėkojame už žurnalą "Kutis" bei knygutę "Peliukas Lukas nenori eiti į darželį"

27. Aug 2015, 00:52 floryte floryte

   Taigi, mus taip pat pasiekė MK bei rėmėjų dovanos - žurnaliukas "Kutis" bei knygelė "Peliukas Lukas nenori eiti į darželį". Žurnaliukas "Kutis", skirtas patiems mažiausiems, nuo 2 metų, tad mūsų dukrytei - kaip tik. Žurnaliukas man pakliuvo į rankas pirmą kartą. Kažkodėl prekybos vietose mano akys už jo neužkliuvo, nors dukrytei jau esu pirkusi lavinančių knygelių. "Kutis" maloniai nustebino. Tai - didelis, spalvingas žurnalas. Jame - jokių raštiškų paaiškinimų, kaip ir ką atlikti užduotėlėse. Tiesiog atskiruose laukeliuose pavaizduota ką daryti, ir koks turėtų būti rezultatas. Užduotys - itin įvairios: užklijuoti lipdukus tam tikrose vietose, apvedžioti nurodytas figūras, pripiešti trūkstamas detales, sukarpyti popieriuje nurodytomis linijomis, surasti panašumus ar skirtumus, nuspalvinti ir t.t. Kai kurios užduotėlės mano dukrytei (2 m. ir 3 sav.) dar buvo per sunkios. Bet tas, kurias jau gebėjo atlikti, tai darė su dideliu užsidegimu.

20150827002848-41815.jpg 20150827003153-37434.jpg

Manau, kad žurnaliukas "Kutis" nuo šiol taps dukrytės mėgstamiausiu.

   Knygelė "Peliukas Lukas nenori eiti į darželį", patraukė savo pavadinimu. Man, mamai, buvo itin smalsu sužinoti priežastį, ko gi tas peliukas nenorėjo eiti į darželį. O priežastis - paprasta, tiesiog norėjo likti namie, su mama. Dukrytė išklausė visą pasaką, tačiau, didelių emocijų neišreiškė. Mintyse pamaniau, gal jai dar nesuprantama, kaip galima nenorėti eiti į darželį. Paveikslėliai knygelėje, žinoma, patraukė dukrytės akį.

20150827004144-13512.jpg

Kiekvieną vakarą(ir ne tik vakarą) dukrytei skaitau knygas. Tad visos turimos knygelės namuose skaitomos ne po vieną kartą. Kai kitą kartą skaitysiu dukrytei knygelę "Peliukas Lukas nenori eiti į darželį", gali būti, kad darželio nenorėjimo tema jai bus jau lengviau suprantama. Juk jau bus išbandyta savu kailiu, kas tai yra tas darželis!

Ačiū MK ir rėmėjams už puikias dovanas, praturtinančias vaiko pasaulį!