Didelis AČIŪ už Milupa košeles!

Didelis AČIŪ už Milupa košeles!

27. May 2012, 07:00

Labai didelis AČIŪ už galimybę paragauti Milupa košyčių.

 

Dukrytė su sūneliu, vos gavusi pakuotę, ėmė apžiūrineti, o kas gi čia...

 

 

Po to sekė išbandymas valgyti! Hmm... pirmiausia pabandė pačios pakuotės skonį!

Kadangi mažajai damutei dar tik 10 mėn. ir neturime nė vieno dantuko, tad bandėme košytę su kalakutiena bei daržovėmis (brolis tuo metu labai varvino seilę).

 

Labiausiai man pačiai patiko pakuotė ,labai patogu vaikui iš jos valgyti pačiam. Dar labai patiko, kad nurodyta, kaip galima ją šildyti. Nupiešta viskas aiškiai.

 

Kitas pliusas - tai, kad mažoji nevalgiukė bent jau jos paragavo ir, mano džiaugsmui, ne vieną šaukštelį!!!

 

Nes kitų firmų košyčių ji net nesistengia kišti burnon! Ir radau tik vieną minusą: tarkim, pakuotę pradarius ir nesuvalgius visos, labai nepatogu jos vežtis kažkur, nes jos pakuotė sandariai neužsidaro, gali išbėgti iki kito valgymo.

 

Už poros mėnesių išbandysim ir likusias košytes, kurios skirtos nuo metų amžiaus vaikams, vyliuosi, kad iki tol ji pradės apskritai valgyti, nes kol kas jai pats skaniausias - mamos pienelis, kurio jokiais būdais nemaino į jokius kitus skanėstus!

 

MILUPA - paruoštas maistas lėkštėje „Valgau pats!“

 

Milupa „Valgau pats!“ – tai paruoštas maistas mažyliams nuo 10 iki 12 mėnesių, paruoštas atsižvelgiant į mažų vaikų mitybos poreikius. Jo sudėtyje yra visų svarbiausių maistinių medžiagų, esančių mėsoje ir daržovėse, o taip pat Omega 3 riebalų rūgščių. Milupa „Valgau pats!“ paruoštas iš garintų daržovių, išsaugojusių gerą maisto skonį, kvapą bei mažyliams tinkančią konsistenciją.

 

Milupa siūlo jums išbandyti 6 naujus receptus. Milupa „Valgau pats!“ paruoštas maistas yra patogiose pakuotėse-dubenėliuose, iš kurių galima valgyti.

 

-Visos svarbiausios maistinės medžiagos, esančios mėsoje ir daržovėse,

-Omega 3 iš rapsų aliejaus,

-Garuose virtos, pertrintos daržovės.