Didžiausias indėlis. Režimas

Didžiausias indėlis. Režimas

26. Oct 2014, 00:42

Kartais kai stengiuos nenuklysti nuo režimo. Tai pradeda atrodyti kaip kova su vėjo malūnais. Ar kopimas laipteliu aukštyn. O du laipteliai atgal traukia tave žemyn ...

Bet tai ir yra mūsų sveikatos palaikymas. Nes jai išsibalansuoja režimas tai automatiškai išlenda visokių bėdelių. Ne tik sveikatos. Viskas pradeda kauptis. Tiek darbai, kuriuos tenka atlikti. Prasideda nuotaikų svyravimai. Išsibalansuoja organizmas ir tuo pačiu pablogėja sveikata.

O tada jau kaip sniego gniūžtė viskas ritasi žemyn.

Nepavyksta man su trimis mažiukais sustatyti dienos režimo taip, kad nebūtų netikėtumų. Bet stengiuosi. Ir ne kartą pastebėjau kai laikomės Jo tai ir bėdelių išlenda mažiau.

Maistas. Naminis, kurį ruošiu ir stengiuos parinkti tinkamai manau, kad taip pat turi įtakos sveikatai. 

Apranga tai yra sunkiausias iššūkis nes gyvename Klaipėdoje vėjų mieste, ir oro kaita nuolatinė. Tai tenka kaip sraigei su visu nameliu keliauti prisikrovus atsarginių rūbelių, jai būtų per šalta ar per karšta.

Grūdinamės pagal aplinkybes. Jai yra galimybė vasarą pasimaudom vandens telkiniuose. Nebijom pabėgioti basomis per žolytę. Atvėsus orui neskubam prisirengti per daug šiltai. 

Kitu metų laiku kai vėsu nuolat būnam lauke. Tik stengiamės perinkt tinkamą aprangą.

Pozityviai gyvename ar stengiamės kiek galėdami pozityviau.

Bet visgi režimas kurio laikymasis ir ypač planavimas atima daugiausiai jėgų. Manau mums duoda daugiausiai naudos.