DRAUGYSTĖ SU PUODUKU :) :) :)

DRAUGYSTĖ SU PUODUKU :) :) :)

06. Sep 2016, 14:48 ODISEJAaa ODISEJAaa

Mūsų Aistė su puoduku susipažinti pradėjo maždaug dviejų metukų(daugiau,kaip žaislu). Nesame iš tų kurie vos pradėje vaikščioti dar imtumėmės ir puoduko reikalų...Jį isigijome prekybos centre ,,Norfa“. Kadangi jau buvau pasimokiusi su puoduko pirkimu,tai žinojau kokio mums reikia. Svarbu ,kad nebūtų per didelis ir atsisėdus jis nelinktu,negriūtų ant šono-tvirtas padas reikalingas. Tokį ir susiradome,jis mums tinka ir patinka.

20160906144223-79741.jpgStabilus...Tinkamas.

Suėjus dviems metukams(gegužę) pradėjome kalbėti apie puoduką.Kadangi tuoj vasara buvo ir mokslų ėmėmės, bet nieko iš to neišėjo...Suprasti suprato kam puodukas skirtas,bet eiti nenorėjo ant jo,o aš prievarta taip pat nesodinau. Sakiau ateis laikas ir bus viskas gerai. Kaskartą keisdama ,,pamsiu“ sakydavau,kad reikia daryti į puoduką,paskui klausdavau kur reikia sisioti,atsakydavo,kad į puodą. Kartu eidavome į tuoletą,ten ir aptardavome tą reikalą. Sakydavo,kad jei reikia ,,pamsiaus“,atsinešdavo pati, ir sisioti nenori į puodą.

20160906144320-23538.jpgBlogas,kad griūna į šona..Nepatiko mums.

Laikas ėjo, o mes vis dar su tuo nelemtu ,,pamsiu“ vaikščiojom. Artėjo link trijų metukų Aistė, kalbėjau kasdieną apie puoduką,tuoletą..ir vieną vakarą keičiant ,,pamsių“ išgirdau:,,nebereikia man jo,eisiu į puodą sysę“ ,bet kadangi buvo jau vakaras ir miegoti reikėjo eiti,tai susitarėme,kad ryte nuimsim ir nebedėsime. Va taip parastai ir pradėjo eiti puoduko reikalus,net užsirašiau tikslią dieną(balanžio 7d.). Na,, avarijų“ aišku budavo,kartais tiesiog tingėjo nueiti į puodą.Pačioje pražioje užsidėdavome spec.sauskelnes kažkur važiuodami tik,o namuose be jų. Taip buvo dieną.

Gegužę suėjo treji. Taip ir vėl vasara.Tikslas šios vasaros buvo išmokti ir naktimis atsisakyti ,,pamsiaus“.Iš pradžių naudojome speciales apmaunamas suskelnes. Nes naktimis visada šliapios likdavo,tai laukiau kol jos bus sausos.Laukti teko visą vasarą ,kartais atsikeldavo sausu ,,pamsium“. Atėjo rugsėjis ir jau keletas dienų ,kaip iš po nakties mes sausos. Taigi kelios naktys miegame be jokių pagalbinių sauskelnių ir sekasi gerai. Rytais jau pati jaučia kada bėga sysius,tik girdi,kad:-,,mama šlampa truskės,bėgu“, arba ,,noriu sysės“.

20160906144711-63308.jpg

Gabūt mums pradėjus draugauti su puoduku dar ir sesė padėjo kažkiek,nes pati eidama kviesdavosi ir Aistę.

Štai tokia Aistės  draugystė su puoduku :)

Man asmeniškai pratinti prie puoduko geriausia šiltuoju metu laiku,paprasčiau tiesiog. :)