Dviese ant puodukų sėdėti linksmiau

Dviese ant puodukų sėdėti linksmiau

19. Feb 2013, 08:00

Kai sužinojau, kad laukiuosi, pradėjau domėtis kūdikiškais reikaliukais. Kraitelio pirkimu ir viskuo, kas susiję su kūdikio priežiūra.

 

Be abejo, pagalvojau ir apie sauskelnes. Iš patirties prižiūrint giminaičių vaikus žinojau, jog ir pašunta užpakaliukai su sauskelnėmis. Ir vaikučiui diskomfortas tada. Nusprendžiau įsigyti daugkartinių vystyklų. Bet pasvarsčiau, kad brangiai kainuos.

 

O galiu nenorėt vargt su skalbiniais. Taigi laiko turėjau pati, sukarpiau palutes iš turėtų paklodžių (naudotų, nes geriau sugeria skystį). Apsiuvau. Pamaniau, jei nenaudosiu vaikučiui, tai sunaudosiu buityje kaip šluostes.

 

Gimė pirmagimė vasarą, kuri buvo labai karšta. Pradėjau naudot palutes. Dėjau tiek dieną, tiek naktį. Nors skalbimo buvo daug, bet visgi sauskelnes užmaudavau tik atėjus šalčiams, išeinant į lauką. Ant puoduko negalėjau sodint iki šeštojo mėnesio, nors nuo ketvirtojo tvirtai pati sedėjo. Nes buvo kūda ir tokio mažo puoduko neradau pirkt.

 

Nupirkau puoduką ateičiai, parnešiau namo. Pasodinom juokaudami numovę kelnytes pažiūrėti, kiek turės užaugt - užpakaliukas įsmuko. Pakėlėm, žiūrim pasisiojusi. Ir nuo to laiko dažnai pradėjom sodinti. Bet jai ir patikdavo - ir visad padarydavo.

 

Be abejo, ir į kelnytes kliūdavo. Pati prašytis pradėjo tik nuo 1,1 metų. Kai sužinojau, kad laukiuosi antrosios dukrelės, maniau, jog su dviem mergaitėm per daug vargelio ir nespėsiu tvarkytis. Tikrai nemaniau, jog vėl dėsiu vystyklus. Bet dėjau. Ir suspėjau.

 

Be abejo, su sauskelnėm paprasčiau ir sau daugiau laiko liktų. Bet ir vėl  auginau su vystyklais. Tik vėl atėjus šalčiams, užmaunu sauskelnes, einant į lauką.

 

Mažąją ant puoduko sodinu nuo tada, kai pradėjo tvirtai pati sėdėti, nes stambesnė yra. Bet ji tik retkarčiais į puoduką padaro. Dažniausiai tada, kai abi su vyresnėle sėdi ant puodukų. Matyt, kompanijoj linksmiau tampa.

 

Dovilė

 

Huggies pull ups dienoraštis: antroji užduotis

 

UŽDUOTIS: Antrąją savaitę prašome jūsų pasidalinti patirtimi, pagal kokius kriterijus rinkaisi puoduką vaikučiui. Papasakok, kaip įvertino jį mažylis. Nepamiršk pridėti ir puoduko bei mažylio nuotraukų.

 

4

 

Kaip siųsti blogą?

 

Pasakojimą su vaikučio nuotrauka siųsk paspaudus portale esantį mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“

 

 

Antrąjį blogą gali atsiųsti iki vasario 22 dienos (imtinai).

 

 

Mažyliai, sėkmės pratinimosi prie puoduko Mokykloje!

 

20121114105412-36401.jpg