Elijui labiausiai patinka, kai puodukas groja

Elijui labiausiai patinka, kai puodukas groja

08. Mar 2012, 10:00

 

Sveiki. Mano sūnelis Elijas, kuriame dabar 10 mėnesių, ant puoduko pradėjo pratintis nuo 9 mėnesių, nes tada pradėjo tvirčiau pats sėdėti.

 

Kai pirmą kartą pasodinau ant puoduko, sūnui nepatiko – verkti pradėjo ir tiesė rankytes, kad paimčiau.

 

{smallpic:1}

 

Kitą dieną parodžiau jam iš arčiau puoduką, kadangi mūsų naktipuodis skamba, kai padaro reikaliuką. Todėl įpyliau truputį vandenuko, tada pradėjo groti. Jis tuo susidomėjo, jam tai patiko.

 

Kai kitą kartą pasodinau, jis jau nebeverkė ir nepyko, tik šypsojosi. Priprato prie puoduko labai greitai. Kai padarydavo reikaliuką, visada girdavome – pasakydavome, koks jis yra šaunuolis ir didelis jau berniukas, kad pats moka padaryti ir parodžiau, ką padarė.

 

{smallpic:2}

 

Dabar visada pasižiūri, kai padaro. Mes ant puoduko darome tik rimtą reikaliuką. Tačiau dar vis dėvime sauskelnes.

 

Dovilė (feeeja)

 

Jei norėsite kas savaitę vesti blogą/dienoraštį apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime vieną iš MK dovanėlių! Jei nutarsite rašyti blogą reguliariai, praneškite mums apie tai redakcijos el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

Šis pasiūlymas - rašyti reguliariai blogus, pasakojimus ar kuruoti vieną iš MK rubrikų - galioja visoms mamytėms, tik praneškite, ko ir kada norėtumėte imtis. Lauksime nekantriai!