Evanukas pats nusprendė, jog laikas ant puoduko!

Evanukas pats nusprendė, jog laikas ant puoduko!

11. Jan 2012, 00:00

Puikiai pamenu, kaip 2011 metų rugsėjį Evenukui nupirkom puoduką. Tuo metu jis atsisakė soskės, tad pagalvojau - gal ir sauskelnių atsisakys:)


BET... mūsų bandymai juo naudotis buvo visiskai ne pagal paskirtį:)


Taigi su liūdesiu teko puodelį padeti, nes aiškinau, jog ne žaidimams jis skirtas. Na, o lapkričio mėnesį nupirkome specialų dangtį ant klozeto su Evanuko mėgstamu herojumi MAKVYNU:) Na ką gi ir vėl BET...

 

Bandžiau kurį laiką gaudyt, kada maždaug laikas ant tuoleto, nemoviau ir sauskelnių, tačiau viskas veltui. O štai atėjus 2012 m. sausio 4 -osios vakarui, Evanukas, žiūriu, kažka plėšo, ogi jis bando nusiimt sauskelnes, aš jam padėjau, po to užmovėme trumpikes ir pasakiau: jeigu norėsi "sysiu", pasakyk". Ir ką manot? Jis prašosi!

 

Štai, kaip sėkmingai sėdi ant puoduko:)

Naktį užmoviau sauskelnes, atsikėlęs ryte iškart prašosi į tualetą:) Na labai bijojau, jog jam susimaišys, nes kai einam į kiemą ar į parduotuvę, naudojame  sauskelnes, tačiau grįžta sausas ir bėga į tualetą:)

Štai sėkmingai naudojamės tualetu:) O šią naktį miegojom jau be sauskelnių, prabudo paryčiais ir pasiprašė "sysiu" :) Labai džiaugiuosi tokia didele savo mažiuko pažanga, kurią nusprendė padaryt pats, o ne tada, kai jam buvo "peršamas" puodukas tėvelių prašymu.

11. Jan 2012, 20:31

saunuolis berniukas!

blogietee blogietee 11. Jan 2012, 15:16

koks šaunuolis 😉

11. Jan 2012, 12:20

Aciu😀 1m10men😀 man paciai keista kaip jis staigiai perprato 👍

ausryte12 ausryte12 11. Jan 2012, 11:35

Nu tikras saunuolis! Geriau ir buti negali 👍 o kiek dabar Evanukui laiko?