Friso košių DEGUSTACIJA prasideda! Kas už?

12. Sep 2012, 00:00

 

Norime jūsų mažuosius palepinti gardžiomis FRISO košėmis. Tad skelbiame degustaciją. Išrinksime 15 mamyčių, kurios gaus po komplektą pieniškų ir bepienių Friso košių. Registracija prasideda!

 

Friso gamina aukštos kokybės košes sveikiems bei specialių poreikių turintiems kūdikiams ir mažiems vaikams. Primaitinimui papildomu maistu Friso siūlo įvairios sudėties pieniškas ir be pieno greitai paruošiamas, švelnaus skonio, sočias košes kūdikiams nuo 4-6 mėn.  amžiaus.

 

Friso užtikrina griežtą produktų kokybės kontrolę, nes visi gamybos procesai, įskaitant ir gaunamas pieno žaliavas, yra vienose rankose, todėl atidžiai tikrinami. Košėse nėra naudojamos  GMO (genetiškai modifikuotos sudedamosios dalys), nėra konservantų ir dirbtinių dažiklių. Specialus grūdų perdirbimas padeda išsaugoti natūralias, naudingas jų savybes.

 

Košių sudėtyje esantys Boostimune komponentai  (prebiotikai + selenas + cinkas) svarbūs imuninės sistemos vystymuisi. Prebiotikų skaidulos skatina naudingųjų bakterijų augimą ir veiklą. Cinkas ir selenas yra vieni iš svarbiausių mikroelementų, palaikančių imuninę sistemą.

 

Taigi, kas norite degustuoti šias košes ir ilgai nelaukus - parašyti savo įspūdžius (kas patiko, kuri košė labiausiai patiko ir pan.) su nuotraukomis, kaip mažylis valgo, - pildykite žemiau pateiktą anketą.

 

Kas gali dalyvauti degustacijoje?

 

Degustuoti gali visi vaikučiai, žinoma, jei jie jau valgo papildomą maistą. Kai kurios košės yra skirtos mažyliams nuo keturių, kai kurios nuo šešių mėnesių, tad geriausia, kad mažylis būtų sulaukęs pusės metukų.

 

Išrinksime 15 mamyčių, kurioms padovanosime

po 2 pakuotes košių be pieno (kiškiukas) ir 2 pakuotes pieniškų košių (karvutė).

 

Puikaus skonio FRISO košės - mažylio pusryčiams!1

 

Ieškokite parduotuvėse 

2

Dėmesio! Košes norime pristatyti kuo greičiau, tad kurios esate tikrai pasiryžusios degustuoti  ir kuo skubiau aprašyti išsamiai įspūdžius - nedelskite registruotis!


Krisliukas Krisliukas 12. Sep 2012, 15:34

užpildėme anketą, norime degustuoti ir mes 😀

12. Sep 2012, 13:42

nu va saunuolis vaikutis o mano jau megeja papilneti 😀

12. Sep 2012, 12:55

deimante tai ir klausyk ka daktare sako. pienukas tavo toks kokio reikia tavo mazyliui. O kad liesas cia tai man keistai skmba, tiesiog gal greita tavo ,azylio apykaita, gal daug juda tai va greit sudegina kalorijas 😀 o jei augat puikiai i ugi tai nera et ko pergyventi ir bandyti vaika nupeneti 😃

12. Sep 2012, 12:04

as be 6 pilnu men nieko vaiko nezadu duoti 😀 kur cia nuskubesi ... spes dar visko isragauti 😀

12. Sep 2012, 11:13

o kada paskelbsite tas mamytes?

12. Sep 2012, 11:02

na matyt as nelabai prabudus, neparasiau savo varda ir pavarde tik mk slapyvardi,tikiuosi nieko tokio, labai noretume paragauti siu kosiu, gal pades sureguliuoti bedas su viduriukai

12. Sep 2012, 10:58

pirmai nebuvau parasius vardo ir pavardes tai uzpildziau pakartotinai

12. Sep 2012, 10:35

koses palikim maziukam vaikiukam😀 o va dovaneliu lauksim lauksim labai😀

12. Sep 2012, 10:32

Gyvenančios svetur mamytės, jei greitu laiku nesiruošiate važiuoti į Lietuvą, tad ir anketą nelabai verta pildyti, nes kitos savaitės pradžioje jau Friso košės bus pristatomos ir iškart lauksime jūsų reportažų. Beje, visos kitos MK dovanėlės taip pat turėtų pasiekti tuo pat metu, kai tik bus pradedamos platinti Friso košės. Tad kuo greičiau atsiras 15 mamyčių, norinčių degustuoti, tuo greičiau atkeliaus dovanėlės 😀

12. Sep 2012, 10:28

Mamytės, kurios pildote anketą, būtinai parašykite ir tikslų vardą, ir pavardę bei tikslų adresą Lietuvoje. Jei gyvenate užsienyje, nurodykite adresą artimųjų Lietuvoje. Ačiū.

12. Sep 2012, 09:55

Sveikos. Ar anketą pavyksta užpildyti?