Gabrielė - būsima pirmokėlė

Gabrielė - būsima pirmokėlė

16. Aug 2011, 08:28

Aš Gabrielė Stupuraitė. Man 7,5 metų. Gimiau 2004 m. sausio 18 d. Nuo mažų dienų esu užsispyrusi ir valdinga, gal dėl to, kad esu ožiaragė.

 


 

Turiu du broliukus - Pijų ir Domuką. Juos labai myliu.

Bet greitai mūsų namuose bus dar vienas mažas žmogeliukas.

 

Labiausiai aš mėgstu muziką. Lankau muzikos mokyklą, kanklių klasę. Šiais metais jau būsiu antroje klasėje.

 

Mūsų mieste tik viena mokykla, todėl didelio pasirinkimo neturėjome, bet mokytoją rinkomės ilgai. Norėjome, kad vaikas turėtų kuo daugiau užimtumo mokykloje. Mokytoją gavome labai šaunią.

 

Tris dienas (birželio 1-3 d.) vaikai lankėsi mokykloje, kad susipažintų su klase ir mokytoja. Čia jie ne tik žaidė įvairiausius žaidimus, bet ir skaitė, rašė, skaičiavo. Būsimieji penktokai, kuriuos mokytoja išleido kartu su mokytoja, buvo paruošę programėlę. Mokytoja labai kūrybinga, komunikabili ir labai myli vaikus.

 

Gabrielė gal kokį mėnesį pasakojo visiems savo įspūdžius. Kaip jai gera buvo mokykloje ir net mokytojos kėdėje leido pasėdėt. Daugiau niekam, tik jai.

 

Mano savijauta įvairiapusiška. Ir jaudinuosi, ir ne. Jaudinuosi gal dėl to, kad vaikui prasideda naujas gyvenimo etapas. Prasidės nauji vargai, kitos emocijos.

 

Supirkti daiktus mokyklai sekėsi gana lengvai, nes mokytoja pateikė sąrašą būtiniausių daiktų. Tik reikėjo nueiti ir nupirkti.

 

Norėčiau paklausti: Kokią kuprinę rinkti pirmokėliui? Kokią kėdę pirkti prie rašomojo stalo, kad neiškryptų stuburas?

 

Tikiuosi, kad mokykloje būsim pavyzdingos, darbščios ir gerai mokysimės.

 

Palinkėkite mums sėkmės.

 

Nuo MK redakcijos: Sėkmės visiems didėliausios!

 

16. Aug 2011, 15:19

Daugiau bijo teveliai, nei vaikuciai. pirmos dienos dukrytei bus sunkesnes, jei neturi darzelio drauges, reiks susipazinti su kt.mergaitemis, bet tuo paciu ir idomios. pamatysit, kiek gryzusi pasakos savo ispudzius! svarbu buti salia ir isklausyti. sunus pasakodavo gryzes seneliams, o vakare isklausydavome mes,teveliai. tikekite savo dukryte, ji drasi ir viskas bus gerai! sekmes!

16. Aug 2011, 14:23

sekmes, geru ispudziu 🌷

16. Aug 2011, 12:37

Sekmes😀

16. Aug 2011, 12:15

Sėkmės naujoj patirtyje tiek mergaitei tiek tėveliams 😉

neri neri 16. Aug 2011, 12:03

laukia įdomus etapas ,vieniems jis būna lengvas ,kitiems reikia daugiau pastangų įdėti ,sėkmės ir kantrybės Gabrielei ir tėveliams 😀