Gabrielė toliau draugauja su naktipuodžiu!

Gabrielė toliau draugauja su naktipuodžiu!

07. Nov 2011, 08:00

Na va, praėjo dar viena savaitėlė. Per šią savaitę mes su Gabriele daug nuveikėme, suplanavome pirmąjį gimtadienį, bet pažangos su puoduku nepadarėme jokios.

 

Bet pasigirsiu, kad padarėmė pažangą kitoje srityje - mes pradėjome vaikščioti!!!!

Kadangi puoduko naujienų kol kas jokių neturiu, tai papasakosiu, ko nepaminėjau aname savo dienoraštyje, kaip mes pratinomės prie puoduko.

 

Kai pradėjome pratinti savo mažylę, svarbiausia nutarėme, kad jei ir nepavyktų kažkas, turime patys su tėveliu išlikti ramūs. Nes stresas, manau, jokio gėrio nepriduoda, o tik persiduoda mažylei.

 

Taip pat vis dar leidžame Gabrielei "pažaisti" su savo naktipuodžiu.

 

Kiekvieną kartą, kai mums pavykdavo padaryti į puoduką, mes labai džiaugdavomės ir taip parodydavome Gabrielei, kad ji padarė LABAI gerai. Taip pat paplodavome, pagirdavome, paglostydavome. Manau, jai tai irgi patikdavo ir ji tikrai tai įvertino.

 

Dar mums labai padėdavo ir padeda reklamos per TV. Ji tada pilnai atsipalaiduoja, o kartais net besijuokddama iš jų ir padarydavo :)

Taip pat stengiamės paįvairinti naktipuodį, kad mergytei būtų įdomu sėsti ant jo.

 

Labai džiaugiuosi tuo, kad nepasistūmėjome atgal. Sėdam ant puoduko vis dažniau, sauskelnių sunaudojam vis mažiau, bet dar tik nesiprašom... Nauja savaitė, tad tikiuosi, jos pabaigoje, turėsim vėl ką papasakoti!

 

Jei norėsite kas savaitę vesti blogą/dienoraštį apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime po šią puikią knygelę jūsų mažiesiems!

 

Brenda Apsley "Laukiniai gyvūnai. Spausk žaisk" (vaikams nuo 3 m.)

laukiniai

08. Nov 2011, 14:54

👍 👍 👍 😀

07. Nov 2011, 16:26

kolkas Kajus ji tik ant galvos dedasi =D net nepasedi,neidomu,nenustygsta vietoje...

07. Nov 2011, 16:03

😀 🌷 🌷 🌷

07. Nov 2011, 09:07

🌷