Gabrieliaus draugystė puodukui išdygo kaip stebuklas

Gabrieliaus draugystė puodukui išdygo kaip stebuklas

07. Jul 2011, 07:00

Vaiką pratinti daryti "reikaliukus" į puoduką mes pradėjom mokytis nuo metukų. Pasodindavau po miego, tačiau visos pastangos buvo bergždžios.

 

Darėme pertraukas ir vis bandėm, vis bandėm...ir tai truko beveik metus! Pikta buvo tada, kai sūnus suprato, kad daro "fui", bet ant puoduko nedarydavo net pagautas stenint...ir štai rugpjūtį mums 2 metukai, o vakar įvyko didžiausias stebuklas - pastebėjus, kad Gabrielius ruošiasi kakoti, pasodinau ji ant puoduko, pakėlusi pamačiau, kad puoduke atlikti visi reikaliukai :)

 

Kaip visada, paplojau, pagyriau ir nuvaliusi palikau jį plikutį. Po kurio laiko ateina mažutis pas mane, atneša jau pilną puoduką ir daro kita rankyte sau "cicys"! Nuostabu, po beveik metų pastangų jis pradėjo daryt į puoduką.

 

Grįžusi iš darbo sužinojau, kad tai nebuvo vienas vakar dienos nutikimas - sesuo, prižiūrinti mano vaikelį, pasakė, kad, kai pasodino jį ant puoduko ir trumpam nuėjo, netrukus Gabrielius atbėgo rėkdamas "jau, jau" ir glostydamas sau galvytę - reikaliukas jau atliktas :)

 

Vadinasi, jau laikas, vadinasi jau suprato, kad padarė i puoduką :)

 

Džiaugiamės ir laukiam vis geresnių rezultatų :)

 

P.S. Gaila, neturiu foto, bet kitiems straipsniukams pasidarysim :)

 


Junkitės į Naktipuodžių mylėtojų klubą

 


Toms mamytėms, kurios norės kas savaitę vesti blogą/dienoraštį apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime Huggies Pull-Ups sauskelnes!

 

Pull-Ups® sauskelnės-kelnaitės padeda vaikučiui susidraugauti su naktipuodžiu greitai, lengvai ir žaismingai!

 

m

Pull-Ups® sauskelnių ieškok visose "Maxima" parduotuvėse!


logo

09. Jul 2011, 16:11

saunuolios Gabrielius, mes vis dar vargstam su puodeliu, o juk svarbiausia supranta kad sysiu ir kaku reik i puodeli daryti o darom i pampi jei su juo o jei be jo kur papuola ☹ buna jau dazniau pasipraso, pasodini padaro kartais bet siaip nenoriai draugauja su puodu, tikiuosi lanai greit atsiras ir pas mus draygyste su puodeliu 😀 sekmes visom mamytem 🌷

07. Jul 2011, 16:12

Šaunuolis viakas, pats suprato ir puiku 😉

Krisliukas Krisliukas 07. Jul 2011, 12:24

kaip šaunu 😀 maniškis įtariai žiūri į puoduką, o va kaip tik dabar brolis jį pasodino ant puodo, žiūrėsim kaip pavyks 😉

07. Jul 2011, 09:35

kaip smagu, o pas mus uzejo toks etapas kad reikia vel daryti y kelnes ☹