Gaidžiukai - Velykų kviesliai

Gaidžiukai - Velykų kviesliai

24. Mar 2013, 12:00 kodelcia kodelcia

Pavasarinis konkursas "Velykų belaukiant" ir mus užkrėtė laukimo nuotaikomis, tad irgi po tuputį ėmėme puošti savo rankdarbiais namučius.

 

Pernai ant mūsų palangių žydėjo puikūs pavasariniai žiedai ir linksmai šypsojosi kiškutis (http://www.mamyciuklubas.lt/velykos/pavasaris-ant-mus%C5%B3-palang%C4%97s ), o štai šiemet į svečius įsiprašė pora spalvingų gaidžiukų.

 

Juos sutupdėme ant palangės, kad saugotų mūsų augaliją - paprikų daigelius ir gėlę vadinamą "paleistuve", nes margučių kol kas dar neturime. 

Dviems gaidžiukams pagaminti prireikė spalvoto popieriaus, klijų, poros tuščių kiaušinių.

 

Pirmiausia iš popieriaus išsikirpome kūgio formas. Tada susklijavome jas. Kūgių apačias sukarpėm ir žirklutėmis gražiai išrietėme galiukus ("pašiaušėme plunksneles).

 

Iš kitų popieriaus skaičių pagaminome uodegėles, snapus, skiauteres, kojytes. Kiaušiniai atlieka pilvuko funkciją. Visas dalis sujungėme, suklijavome. Pilvukus dar papuošėme taškiukais, kad paukščiukai būtų margesni.

Patupdėme ant palangės.

 

 

Ka-ka-rie-kū  -

Gražių Jums Šv. Velykų!!!

 

Jurgita ir mažasis Deimantas

Antroji velykinio konkurso užduotis „Išradingos Velykos“

Nuo kovo 18 iki 24 dienos

Fantastiškus prizus - dovanų čekius - konkursui dovanoja 

www.modidu.lt 

Modidu Facebook

 

Ištikimiausiems Mamyčių klubo lankytojams  "Modi du" dovanoja išskirtinę nuolaidą drabužėliams, apsiperkant www.modidu.lt. Iki kovo 21 d. panaudokite nuolaidos kodą - mamyciuklubas2013 - ir Jums bus suteikta 20 proc. nuolaida.

4

Mamyčių klubo SIMPATIJŲ PRIZAS 

 Comvita maitinamasis kūno losjonas 200 ml

losjonas