Gamtos dovanos – jūsų mažylio kvėpavimui palengvinti

Gamtos dovanos – jūsų mažylio kvėpavimui palengvinti

08. Feb 2019, 11:54 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Žiema atneša ne tik malonias lauko pramogas su šeima, bet ir peršalimo ligas, ilgam paguldančias į patalą. Tėveliai neabejotinai sutiks – kai liga pakerta mažylį, nieko stipriau nėra už norą, kad jis kuo greičiau pasveiktų. Čia į pagalbą atskuba pati gamta, dovanojanti natūralias priemones, kovojančias su puolančiais virusais ir bakterijomis, kad mažieji vėl galėtų nerūpestingai išdykauti.

Tiks ir patiems mažiausiems

Vaikų atsparumas virusams mažesnis nei suaugusiųjų – užtenka, kad vienas vaikas į darželį ateitų varvančia nosimi ir jau visa grupė netrunka pasigauti slogą. Neramios dienos ir bemiegės naktys puikiai pažįstamos tėvams, kurie kovai su liga pasitelkia įvarius metodus: nuo žolelių arbatų ir kompresų iki gydytojų išrašomų receptinių vaistų. Kai norima įveikti peršalimą, nenumojama ranka nei į šeimos gydytojo, nei į rūpestingos močiutės patarimus.

Vaikui susirgus ar dar tik pasireiškiant pirmiesiems peršalimo požymiams – pasigirdus pirmajam kosuliui,  tėvams kyla natūralus klausimas – kokių priemonių griebtis? Sprendimą pateikia pati gamta – iš islandinės kerpenos, vaistinių čiobrelių, pušų žievės, kvapiųjų gvazdikų pumpurų ir juodųjų serbentų sulčių lietuvių gamintojas „Innovative Pharma Baltics“ sukūrė malonaus skonio sirupą „BronchoMoss Baby“. Jis greitai nuramina sudirgusius mažylio kvėpavimo takus, palaiko geresnę kvėpavimo takų funkciją ir padeda mažylio organizmui kovoti su įkyriuoju kosuliu.

Specialiai vaikams sukurtas produktas yra draugiškas ir patiems mažiausiems – vaikams nuo 1 iki 3 metų šaukštelį sirupo reikėtų gerti 2 kartus po 5 ml, 3–6 m. – 3 kartus, o 6 m. ir vyresniems – po 4 kartus per dieną. Nors produktas priskiriamas maisto papildų kategorijai, negalima viršyti nustatytos dozės, o buteliuką reikėtų laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. 

Sukurta gamtos – ištobulinta lietuvių rankomis

„BronchoMoss Baby“, kaip ir kiti MOSS linijos gaminiai, yra lietuviškas produktas, sukurtas ilgametę farmacijos patirtį turinčių mokslininkų ir tyrėjų rankomis, pasitelkiant gamtos mums dovanotas gėrybes. Su peršalimu kovojantys produktai skirti tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

„MOSS produktų linijos galia slypi augaluose, kurie sintetina visą kompleksą aktyviųjų medžiagų, dėl kurių tas pats augalas ne tik pasižymi gydomosiomis savybėmis, bet ir skatina organizmo aktyvumą. Suaktyvintas organizmas tampa kur kas sunkiau įveikiamas peršalimo ligoms, be to, augaliniai preparatai prisideda prie virškinimo gerinimo, spazmų šalinimo ir skausmo malšinimo“, – pasakoja „Innovative Pharma Baltics“ vadovas Tomas Tautevičius.  

 20190208115543-46040.jpg

Nuo seno gydomosios augalų savybės padėjo mūsų protėviams, o atsiradus pažangioms technologijoms, farmacininkai geba dar labiau sustiprinti naudingąsias augalų savybes. Pasak T. Tautevičiaus, fitoterapinius MOSS linijos produktus jau spėjo pamėgti ne tik lietuviai, bet ir užsieniečiai, vertinantys gydančią  gamtos jėgą.

Fitoterapija – kas tai?

Fitoterapija yra moksliniais įrodymais grįsta medicinos praktika, kuri ligų prevencijai ir gydymui naudoja augalų pagrindu sukurtus preparatus..Kodėl šis gydymo būdas toks naudingas? Fitoterapiniai preparatai, pavyzdžiui, sirupas nuo kosulio, padeda palaikyti teigiamą organizmo būseną, stiprinti imunitetą ir atsispirti puolantiems virusams ar bakterijoms. 

Žinoma, fitoterapiniai preparatai negali išstumti įprastų vaistų – kokioms priemonėms atgauti sveikatą peršalus, geriausiai patars gydytojas. Vis dėlto augalų pagrindu sukurti produktai taps stipriu pagalbininku tiek stiprinant imunitetą, tiek bandant išsivaduoti iš peršalimo ligos žabangų.

Daugiau informacijos apie „Innovative Pharma Baltics“ produktus, kuriuos galima užsisakyti ir internetu, rasite: www.ipb.lt