GEDOS blogas: Mano, kaip mamos, tikslai

GEDOS blogas: Mano, kaip mamos, tikslai

03. Mar 2013, 08:30

 

Viliuosi savo sūnų užauginti laisvu žmogumi. Ne tik gyvenančiu laisvoje šalyje, bet ir širdyje jaučiančiu laisvę. Laisvę mylėti, tikėti, girdėti, matyti, kalbėti, keliauti, pažinti, klysti.

 

Viliuosi, kad jis išaugs jaučiantis pagarbą vyresniems, silpnesniems, šeimai, artimiesiems.

 

Tikiuosi, kad mylės gamtą ir norės ją išsaugoti. Kad jam bus artimos ekologinės idėjos.

 

Tikiuosi, kad žmogų priims tokį, koks yra. Nevertindamas jo pagal rasę, tautybę, lytį, orientaciją, padėtį visuomenėje, piniginės storį.

 

Tikiuosi, kad jis džiaugsis kiekviena savo gyvenimo diena. Kad priartėjus juodam periodui, susikaups ir išgyvens žinodamas, kad tai laikina.

 

Viliuosi, kad sugebės pats priimti sprendimus ir pasirinkti savo kelią į laimę.

 

Viliuosi, kad karštai mylės ir bus mylimas. Kad patirs tą jausmą, kurį patyriau aš jam gimus ir kurį jaučiu kiekvieną dieną.

 

Tokie mano, kaip mamos tikslai, kuriuos tikiuosi įgyvendinti augindama sūnų.

 

O visoms mamoms, kurios rašė savo blogus ir skaitė manąjį, norėčiau palinkėti kantrybės, supratingumo, kartais užmerkti akis į mažas mažųjų išdaigas, džiaugtis kiekviena akimirka, praleista su artimaisiais, ir svarbiausia jaustis pačiomis geriausiomis, nes tokios savo vaikams ir esate.

 

Geda

 

pypse pypse 03. Mar 2013, 16:19

Pasirinkimą, tai kalbu apie savo antrą puselę😀 savo meilę, kad nereikėtų kentėti, o jei dviese būtų laimingi tai tada viską, laimingai galėtų susikurti. nu vnž😀 čia kas mane labiausiai baugina sūnų auginant... 😀

pypse pypse 03. Mar 2013, 12:40

mane suvirpino. Skaitau ir galvoju, akd panašaus ir aš svao sūneliui linkiu. labiausiai norėčiau, kad ateityje teisingai pasirinktų.