Gengigel gelis

Gengigel gelis

18. Nov 2017, 11:23 Kristina B. Kristina B.

Mano mažajam labai sunkiai dygsta dantys. Visada turime temperatūros ir slogą. O dar tas skausmas.. mažasis būna irzlus ne savaitę, o ištisą mėnesį.. Dantų skausmų irzlumą lengva atskirti nuo kitų: pirštai visada burnoj ir dar nesustabdomai teka seilės. Ir nors mes esame gerokai vyresni už tikėtiną dygstančių dantų pacientą, labai apsidžiaugėme gavę pabandyti Gengigel.

20171118112120-20221.jpg

Man patiko jo nestandartinė sudėtis. Paskaičiusi iš karto supratau, kad jis galbūt turi daugiau vertingų savybių nei deklaruojama ir tuoj pat patikrinau. Patepiau dilgčiojantį spuogą ant savo lūpos bei trūkusią lūpą vyresnėliui. Vyresnėliui to vieno patepimo ir užteko, lūpytė greitai gijo. Man iš karto nustojo dilgčioti, o kol užsitraukė užtruko kelias dienas, bet esu labai patenkinta rezultatu.

Mažyliui patiko skonis, mielai duodavosi patepamas ir netgi lyg ir aprimdavo kuriam laikui.. nesu tikra kiek ilgai turėtų veikti patepus, bet man pasirodė, kad lyg apskritai tie dantukų augimo skausmai greičiau praėjo ir truko trumpiau. Aišku, taip turėtų būti ir ne tik nuo tepimo, bet dėl amžiaus. Tepiau ne pagal grafiką, o pagal poreikį arba kai prisimindavau.

20171118112233-98321.jpg

Pakuotė patogi, lengvai išsispaudžia. Gelis tirštas, tad nenukrenta nuo piršto, kaip kad kartais nutikdavo su kitais.

Ačiū Gengigel ir MK už puikų dygstančių dantukų ir neramių naktų pagalbininką :)