Gustukas į "Pratinimosi prie puoduko Mokyklą" pasiruošęs!

Gustukas į "Pratinimosi prie puoduko Mokyklą" pasiruošęs!

12. Feb 2013, 12:00

Sveiki sveiki sveiki. Esu Gustas. Toks nemažas vyrutis. Man jau metai ir penki mėnesiai. Labai labai labai norėčiau išmokti daryti į puoduką.

 

Na šiuo metu toks mano didžiausias noras. Na gal ne mano, o mano šeimos.

 

Ant puoduko mamytė pasodino, kai man buvo septyni mėnesiai. Oi rėkiau tada. Kaip kulka nušliaužiau nuo puodo ir daugiau nesėdau. Po dviejų mėnesių mama vėl pasodino ant puoduko. Ir kaip jūs galvojate, ar pavyko? Tikrai ne! Tas puodukas buvo kaip didžiausias baubas. Nė žiūrėt į jį nenorėjau.

 

Dar po dviejų mėnesių prišliaužęs prie puoduko išbandžiau jį savaip. Apžiūrėjau, apvarčiau. Užsidėjau ant galvytės. Nusiėmiau. Vėl užsidėjau. Tada nusiėmęs pakramčiau ir padėjau.

 

Mama vis bandė mane, bet į puoduką vis nedariau. Nors mačiau, kaip tai daro vyresnysis broliukas. Bet man vis nesinorėjo dar sėdėt. O tuo labiau kažką daryt. Ir dar be kelnyčių. Brrrr, juk šalta!

Ir štai atėjo ta diena, kai išgirdau apie šią Mokyklėlę. Labai tikiuosi būti geras mokinys ir per keturias savaites išmokti daryti į puoduką.

 

Su meile - naujasis Huggies PUll-Ups mokinys Gustas

 


Huggies Pull Ups kviečia rašyti Pratinimosi prie puoduko dienoraštį ir kas savaitę laimėti prizų

 

RAŠYK DIENORAŠTĮ APIE VAIKUČIO PRATINIMĄSI PRIE PUODUKO IR LAIMĖK KAS SAVAITĘ!

 

Projektas tęsis 4 savaites. Kiekvieną savaitę dviems mamytėms įteiksime po pakuotę sauskelnių-kelnaičių Huggies® Pull-Ups®.

 

Sauskelnės-kelnaitės Huggies® Pull-Ups® - idealus pagalbininkas mokant vaikutį „susidraugauti“ su puoduku!

20130124191527-59457.jpg

Mažyliai, sėkmės pratinimosi prie puoduko Mokykloje!

 

20121114105412-36401.jpg