Gustukas pradėjo atsinešti savo puoduką!

Gustukas pradėjo atsinešti savo puoduką!

01. Mar 2013, 00:00

Rytas. Gustukas keliasi pats. Pasirąžo, nusišypso. Išlipęs iš lovytės atsisėda ant puoduko.

 

Aišku, yra pasodinamas, nes užsimiegojusios akutės išduoda, kad pats tikrai nesusiras puodulio. Būna visaip - ir padaro, ir nepadaro. Tada maunamės sauskelnes ir žygiuojam į darželį.

 

Savaitgaliais, kai nereikia į darželį, palieku tik su triusikėliais, kad vaikutis jaustų laisvumą.

Darželyje vaikutis eina kartu su visais atlikti savo reikaliukų ir tai labai nustebino auklėtoją. Nes vyresnis broliukas ilgai neidavo į tualeto kambarį. O štai, sako, Gustukas jau eina ir pats tempia kelnytes žemyn, kad ir jis nori sėstis ant puoduko.

 

Pietūs. Kai būname namuose, Gustukas ant puoduko sėda kas valandą. Jei išeiname į lauką, aišku, dar pačios geriausios draugės būna sauskelnės, tačiau namuose jau dažniausiai būname be jų.

 

Gustukas pats jau pradėjo atsinešti savo puoduką. Ir kaip auklėtojos sako, kad tempia tas kelnytes žemyn ir dar pyksta, jei kas jam nepadeda jų nusimauti. Ant puoduko vėl sėdame prieš miegelį ir po jo.

Vakaras. Čia vėl Gustukas kopijuoja savo vyresn5jį broliuką Domuką. Abu kartu sėda ant puoduko, abu kartu eina pietų miegelio, abu kartu žaidžia, ypač darželyje. Gustukas tik visai neseniai pradėjo jį lankyti. Todėl brolis - geriausias draugas.

 

Pirmosiomis dienlėmis net įsikibęs vaikščiojo. Atsisėdę ant puoduko pasiklauso trumpos pasakaitės ar dainelės. Tada Gustukas ima į rankytes buteliuką su pienuku, užsimauname sauskelnes ir bėgam į lovytę.

 

Vis labiau džiaugiuosi savo mažyliu, nes jis pats rodo didelę iniciatyvą puoduko reikaluose, ko nedarė vyresnieji.

Štai tokia mūsų dienotvarkė.

 

Mama Inga ir mažasis mokinys Gustukas.

Huggies Pull ups dienoraštis: trečioji užduotis

 

TREČIOJI SAVAITĖ

O dabar laukiame pasakojimo apie tavo mažojo „mokinuko“ dienos režimą: papasakok apie kasdienę dienotvarkę, kaip jis mokosi sėdėti ant puoduko, kokia jo reakcija, nuotaikos, kaip jūs einate pasivaikščioti – su sauskelnėmis ar jau be jų, kaip yra naktimis – ar jis keliasi ant puoduko ar vis dar su sauskelnėmis ir pan.

 

Papasakok, kas sunkiausia tau ir mažyliui. Dalinkis patirtimi girdama mažylį ar nusivildama, kai nepavyksta norimas rezultatas. Gali parašyti savo patarimus iš asmeninės patirties, jei turi klausimų – ir juos parašyk.

 

4

 

Kaip siųsti blogą?

 

Pasakojimą su vaikučio nuotrauka siųsk paspaudus portale esantį mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“

 

 

Trečiąjį blogą gali atsiųsti iki kovo 1 dienos (imtinai).

 

 

Mažyliai, sėkmės pratinimosi prie puoduko Mokykloje!

 

20121114105412-36401.jpg