Hipp

Hipp

28. Sep 2014, 17:31

Kaip Jūsų kūdikis įvertino produktą?

Labiausiai mažoji princesė įvertino pienišką košę su avižomis ir obuoliais, ją iškarto suvalgė visą ir iš jos veido mimikų atrodė jog košelė pažįstama ir jau ragauta ne vieną kartą, nors visas hipp košeles valgėme pirmą kartą. Sunkiausiai mums sekėsi valgyti pienišką grūdų košelę su bananais, vaikas valgė po labai nedidelį kiekį ir visą indelį pabaigėm iš kokio penkto karto, valgė nenoriai, burnytėje ilgai tyrinėjo kas čia per naujas maistas.

Kokia Jūsų nuomonė apie produktą?

Žinoma labiausiai vertinčiau tuos produktus kuriuos valgė dukra ir kitą kartą pirkčiau būtent juos. Mama beabejo  irgi visko paskanavo. Tiesa pasakius košytė su bananais mamai irgi nebuvo prie širdies.

Ar esate anksčiau bandę HiPP "Labos nakties" košelių? Kokių skonių?

Labos nakties košeles ragavome pirmą kartą, esame ragavę hipp košytę su bulvėmis ir morkomis, tai teko beveik visa išmesti, nes vaikas visiškai jos nevalgė.

Ar skaitote vaikiško maisto etiketes? Į ką atkreipiate dėmesį?

Visada bet ką pirkdama iš maisto produktų skaitau etiketes, paskaitau sudėtį, maistingosios medžiagos kokią dalį sudaro, vitaminai.

Dažniau vaikutis valgo dribsnių košes ar iš indelių?

Dažniausiai vaikui gaminu daržovių košeles, įdėdama triušienos, vištienos. Košės iš indelių labai naudingos kelionėje.

Ar manote, kad svarbu kūdikį maitinti ekologiškais maisto produktais?

Šiais laikais manau ypatingai svarbu maitinti vaikus ekologiškais produktais, kadangi daugelis maisto produktų yra modifikuoti, labai reikia skaityti etiketes, nes nepasižiūrėjęs dažnai gali nusipirkti ne tai ko norėjai.

Ar maitinate ekologiškais maisto produktais?

Tiek vaikui, tiek visai šeimai stengiuosi gaminti iš ekologiškų maisto produktų, tiek perkant pvz. aliejų žiūriu ar yra produktas paženklintas ženkleliu kuris parodo, kad produktas tikrai yra ekologiškas.

Trumpai aprašykite, kaip ženklinami ekologiški gaminiai?

Dažniausiai ant produkto ieškau, kad būtų parašyta bio, eco arba specialus ženklas (toks lapelis padarytas iš žvaigždučių).