Huggies Pants - puikus sprendimas, kai viską noriu daryti pati

Huggies Pants - puikus sprendimas, kai viską noriu daryti pati

01. Nov 2017, 12:18 skoda skoda

Auginu 2 metų išdykėlę. Šiuo metu jos raidos stadija „as pati“. Dukrytė nori viską daryti pati: valgyti, rengtis, užsimauti kojines, apsiauti batukus, užsidėti sauskelnes... Ech va čia ir susiduriame su problema, nes pasirodo sauskelnės yra sunkiausiai „apsirengiamas“ dalykas. Tiksliau misija neįmanoma, nes atsisegti lipdukus tai dar išeina, bet užsegti niekaip. Taigi, patekusios į Huggies Pants testuotojų sąrašą labai nudžiugome. Įdomu, kaip seksis su sauskelnėmis-kelnaitėmis?

Ant sauskelnių pakuotės žaviai šypsosi mergaitė. „Lelia“ nuteikia pozityviai. Smalsu, kas viduje, todėl nieko nelaukusios atidarome pakuotę.20171101121248-18174.jpg

Kas mane džiugina, atidarius pakuotę, nejaučiu jokio sauskelnių kvapo. Pauosčius, užuodžiu tik medvilnę.  Sauskelnės labai minkštos - primena popierines nosinaites nosytei. Tokios švelnios.

Elastinis juosmuo – čia tai super. Jis tikrai prisitaiko prie mažylio pilvuko, ir kas labai džiugu, nespaudžia ir nepalieka jokių raudonų įspaudimų ant dukrytės pilvuko. 

20171101121525-96413.jpg 20171101121718-84417.jpg

Žymeklis, ar kelnytės pilnos – tai tarsi mamos navigacija, kai užtenka žvilgtelėti, ar juostelė pamėlynavo, ar ne. Labai naudingas ir praktiškas dalykas, kai dvimetė laksto ir nesileidžia patikrinama.

Užsimauti ir nusimauti šias sauskelnes  galima kaip kelnaites. Taip daro mano dukrytė, nes ji visk daro „pati“. Tačiau jei kelnaitės būna pilnos didelio reikalo (turbūt kiekviena mama pasakytų, kaip sunku nuimti neištepus kojyčių), Huggies Pants turi nerealų sprendimą – šonai labai gražiai atsiskiria. Tereikia lengvai plėšti ir sauskelnės nuimtos.

20171101121318-37044.jpg

Panaudotos Huggies Pants labai lengva supakuoti – tereikia pasinaudoti lipnia juostelė ir sauskelnės gražiai susisuka. Praktika parodė, kad lipnios juostos pagalba yra ir švariau, ir kvapo mažiau.

Pratekėjimai? Apie tokius neteko girdėti, nors mano dukrytė prieš miegą išgeria labai daug pieno  (300 ml), tad ryte nubudus kelnytės būna pilnos. Bet nei pižama, nei lovytė nebūna drėgna.

Paraudimai? Visiškai nieko. Užpakaliukas neparaudęs ir nuėmus sauskelnes nebūna drėgnas. Tiesą sakant, nejuntu net šlapimo kvapo ant jo (kas paprastai būna po nakties su pilnomis sauskelnėmis).

Kelnyčių dizainą apibūdina vienas žodis „Mikė“. Mažylei iškart ji patiko ir tiko. Dabar sauskelnės namie yra vadinamos „Mikėmis“. „Sofija, reikia pasikeisti sauskelnes!“. Dukrytė puola kartoti „Mikė mikė“ ir lekia jų atsinešti.

20171101121412-61614.jpg

Taigi trumpai, kas mums labai patinka:

  • Huggies Pants sauskelnės-kelnaitės tai paprastesnis būdas, kai vaikas nori viską daryti pats.
  • Šios kelnaitės yra puikus pereinamasis etapas pratinantis ant puoduko. 
  • Tai komfortas, kuris nevaržo judesių, nepalieka nuospaudų, kvapo ir puikiai sugeria. 

Ačiū, Huggies!