Įamžinkite Velykų akimirkas ir spėkite dalyvauti konkurse "Velykų belaukiant"

Įamžinkite Velykų akimirkas ir spėkite dalyvauti konkurse "Velykų belaukiant"

30. Mar 2013, 00:00

Trečioji konkurso "Velykų belaukiant" užduotis yra "Mūsų šeimos Velykų tradicijos". Tad įamžinkite ryt ir poryt Velykas savo namuose ir spėkite dalyvauti konkurse! Keliomis dienomis pratęsėme jo trukmę.

 

Konkursas "Velykų belaukiant" vyksta tris savaites.

 

Kovo 11 - 17 - Pirmoji savaitė ir jos užduotis

Kovo 18 -24 - Antroji savaitė ir jos užduotis

Kovo 25 - balandžio 1 - Trečioji savaitė ir jos užduotis. Dėmesio, pratęsėme šios užduoties laiką iki balandžio trečiosios, kad spėtumėte įamžinti šias Velykas ir dalyvauti konkurse!

 

Konkursas turi tris simbolius. Jie yra dažniausi Velykų atributai, tai - Kiškis, Kiaušinis ir Viščiukas. Taigi, atliekant bet kurią iš trijų savaičių užduočių Jums reikės tai turėti omenyje, kad išpildant užduotį vienaip ar kitaip ji būtų susieta su vienu iš simbolių.

 

Dovanos!!!

 

Turbūt, nėra tarp mūsų mamyčių, kurios negirdėję apie Modi du. Modi du - tai kitokie drabužiai mūsų mylimiausiems ir jų tėveliams. Drabužiai kuriami ir siuvami čia, Lietuvoje. Kūrėjai vertina patogumą ir kokybę, todėl visi sukurti drabužiai leidžia judėti laisvai, nevaržo judesių.

 

Kiekvienai savaitės laimėtojai "Modi du" dovanoja 100 litų čekį apsipirkti parduotuvėje. Jūs galėsite tai patogiai padaryti internetu, jeigu esate ne iš didžiųjų  miestų!

 

Viso konkurso laimėtojai "Modi du" dovanoja 300 litų vertės čekį apsipirkti jų parduotuvėje!!! Taigi, bendras prizų fondas yra daugiau kaip pusė tūkstančio litų! Puiki pavasario pradžia, ar ne?

 

Kovo 25 d. - Balandžio 3 d.

Trečiosios savaitės užduotis - "Mūsų šeimos Velykų tradicijos"!

 

Sekmadienį švęsime šv.Velykas - Kristaus prisikėlimo šventę. Papasakokite, kaip ji švenčiame jūsų šeimose, kokių jūs laikotės šventės tradicijų, papročių, ką tuo metu paprastai veikiate, kas labiausiai džiugina mažuosius šeimos narius ir pan. Velykų tradicijų yra daug ir įvairių, kokios iš jų artimiausios jūsų šeimose?

 

Atsiųskite ir nuotraukų, kaip švenčiate Velykas.

 

Sąlygos:


-Kaip visada, jūsų pasakojimų ir nuotraukų laukiame per pagrindinio puslapio dešinėje esantį mygtuką.

 

-Kuo daugiau iliustracijų, tuo smagiau skaityti.

  

Konkurso prizus įsteigė stilingų rūbelių kūrėjai:

www.modidu.lt

Modidu Facebook

 

3 

Mamyčių klubo SIMPATIJOS PRIZAS - tai mamytei, kurios kūryba mus labiausiai sužavės!

 Comvita maitinamasis kūno losjonas 200 ml

losjonas