Idėjos, kaip galite dekoruoti krikštynų šventę

Idėjos, kaip galite dekoruoti krikštynų šventę

18. Jul 2017, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

 

Krikštynos - tyra ir jauki šventė, kurios tėvai ypač laukia. Visi nori, kad ši diena būtų kaip niekuomet jauki, pilna tik džiaugsmo bei meilės. Kiekviena šventė susideda iš daug detalių, kuriuos ir sukuria visą bendrą vaizdą ar sukurti tam tikrą šventės temą. Prekinio ženklo „Medinis debesėlis“ įkūrėja Gintarė Bartkienė padės Jums nepasimesti tarp patarimų gausos. Štai keletas patarimų, kaip galite lengvai ir pigiai dekoruoti šią gražią šventę.

„Daug kam atrodo, kad šventiniai tortai yra jau savaime gražūs ir daugiau nieko dėti ant jų nereikia. Žinoma, jie atrodo išties gražiai, tačiau įsmeigdami medinį smeigtuką tikrai susilauktumėt nemažai komplimentų ir svečiai tikrai liktų nustebę“, - tikina pašnekovė.

Krikštynų dekoracijos turėtų būti nuotaikingos ir išskirtinės. Juk tai yra mažo asmens šventė! Pamirškite paprastas popierines stalo korteles. Originalios medinės kortelės taps puikia stalo puošmena bei kiekvienas svečias galės ją pasilikti kaip suvenyrą iš praėjusios šventės akimirkų. 

Nepamirškite balionų, nes jie sukuria daug žaismingumo, o ir vaikai juos labai mėgsta. Galite rinktis balionus, pripildytus heliu, kurie puikiai papuoš šventę. „Kabinkite juos skirtinguose aukščiuose, vietose, derinkite spalvas ir nebijokite ekspermentuoti“, - pataria įkūrėja. 

„Krikštynų dekoracijos neturėtų kainuoti jūsų pusės metų atlyginimo. Jeigu norite investuoti mažai ir turėti įspūdingą rezultatą, rinkitės medines raides. Jos puikiai tiks ir prie foto sienos, ir puošiant šventės vietą“, - patarimais dalinasi Gintarė. Pasirinkite tik tinkamas spalvas, dydį bei stilių ir šventinės dekoracijos tikrai Jūsų nenuvils. 

Labai svarbu, kad šventėje vyrautų viena ar kelios spalvos. Tegu šios spalvos jus lydi visos šventės metu – svečių kvietimuose, stalo kortelėse, tėvų ir krikšto tėvų drabužiuose ar turint tam tikros spalvos aksesuarus. Tokiu būdu suteiksite šventei daugiau vientisumo. 

Idėjų kaip galite dekoruoti šią šventę yra išties daug. Atkreipkite dėmesį į mažylio talentus, vyraujančias dekoravimo tendencijas ir naudokitės fantazija.

Nepamirškite, kad geriausia dekoracija yra jūsų šypsenos bei gera nuotaika. Na, o medines dekoracijas galite rasti: www.medinisdebeselis.lt