IEŠKOME TESTUOTOJŲ! Ar jūsų mažyliai nori paragauti pieno mišinių FRISO?!

IEŠKOME TESTUOTOJŲ! Ar jūsų mažyliai nori paragauti pieno mišinių FRISO?!

20. Aug 2014, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klubas jus lepina ne tik įvairiomis dovanomis, tačiau ir suteikia galimybę išbandyti įvairius produktus - tiek kosmetikos priemones, tiek maisto produktus. Šįkart kviečiame išbandyti  "Friso Gold 1" pieno mišinį, skirtą kūdikiams nuo 0 iki 6 mėnesių, bei "Friso Gold 1" pieno gėrimą, skirtą mažyliams nuo 1 iki 3 metų! 

Friso Gold 3 pieno gėrimas

Vartojamas vietoje karvės pieno, aprūpins mažylį būtiniausiomis maisto medžiagomis ir vitaminais, reikalingais jo augimui ir vystymuisi. 

1

 

• Pieno baltymai specialiai perdibti, jų mažiau nei karvės piene, tačiau jie gerai įsisavinami.

• Sudėtyje yra visų reikiamų vitaminų, makro- ir mikroelementų, tarp jų ir  seleno, jodo, cinko, geležies (1,2 mg/100 ml).

• Papildytas medžiagomis, svarbiomis centrinės nervų sistemos bei imuniteto vystymuisi: su prebiotikais fruktooligosacharidais, natūraliais karotinoidais, DHR, polinesočiosiomis rieblalų rūgštimis (linolio ir ά-linoleno santykiu 7 : 1).

• Be krakmolo ir glitimo.

FRISO Gold 1 adaptuotas pieno mišinys kūdikiams nuo gimimo iki 6 mėnesių

20140818165738-63095.jpg

-Pradinis pieno mišinys, specialiai skirtas kūdikiams nuo pat jų gimimo, atitinkantis pirmų šešių kūdikio gyvenimo mėnesių mitybos reikalavimus, jei kūdikis nemaitinamas motinos pienu ar jo nepakanka.

-Papildytas ilgagrandinėmis polinesočiosiomis riebalų rūgštimis, sudėtyje yra nukleotidų, taurino. Be krakmolo. 

SVARBU! Motinos pienas yra geriausias maistas kūdikiui. Jis aprūpina visomis būtiniausiomis medžiagomis. Maitinimas iš buteliuko gali sumažinti kūdikio norą žįsti krūtį. Prieš pradėdami vartoti mišinį, pasitarkite su gydytoju.

Testavime kviečiame dalyvauti 2 mamas, norinčias testuoti "Friso Gold 1", bei 2 mamas, norinčias išbandyti "Friso Gold 3".

Jei norite dalyvauti testavime ir parašyti įspūdžius su nuotraukomis, rašykite komentaruose:

-koks vaikučio amžius

-kokį produktą norite išbandyti ir kodėl

-ar esate ką nors ragavę iš FRISO

4 testuotojas atrinksime ketvirtadienį, pranešime jums apie tai e-paštu bei lauksime kontaktų, kad galėtume atsiųsti produktus.

20. Aug 2014, 11:33

Noretume isbandyti friso gold 3. suneliui 1 m. 2men. po truputi noriu atjunkyti, tai butu manau (tikiuosi , kad butu) sauni pradzia tam 😀

tifer tifer 20. Aug 2014, 08:33

norime išbandyti friso gold 3,sūneliui 1 metukai😀

19. Aug 2014, 14:26 utopija

Išbandyti norime Friso Gold 1

19. Aug 2014, 14:25

Sūnyčiui tik 2mėn ir 3 sav. Išbandyti norėtume dėl kelių priežasčių - dažnai valgo vienu MP maitinimu iš abiejų "MP bankų", nes viename sumažėję. Valgo dažniau ir ilgiau lyg "užsakinėdamas" daugiau, bet situacija nesikeičia. Dieną kartais atsigerti jau duodu arbatėlės... Kita priežastis - dėl viso "Mp banko" ištuštinimo negaliu prikaupti ir užsišaldyti atsargų, tad, kai reik kur nors nuvažiuot vyras neišvengiamai važiuoja su mažyliu ir vargsta laukdami, tad tokiu atveju mum pagelbėtų mišinukas. Nors puikiai suprantu, kad MP geriausia mažyliams, bet tam tikrais atvejais praverčia spec.mišinys. Friso neesam nieko bandę, nes mažylis dar per mažas. Tik pirmagimiui esam pirkę.

19. Aug 2014, 12:46

Mūsų merginai beveik 1,5 m, bet naktį dar keliasi du kartus valgyti mišinuko 😕 Šmėstelėjo mintis.. gal Frisco mišinukas bus sotesnis ir keltis naktį nebereikės.. 😀 😀 Apie šiuos mišinukus kol kas nieko negirdėjau..

reaqua reaqua 19. Aug 2014, 11:33

Mes taip pat norime išbandyti "Friso Gold 3", kadangi šiuo metu kaip tik ieškau kuo pakeisti NAN mišinuką, kurį gėrėme iki metų. Manau FRISKO galėtų būti geras pasirinkimas.
Dovydui 1 metai.
Iš FRISKO gaminių dar nieko neesame ragavę, todėl būtų tikrai įdomu.

19. Aug 2014, 10:56

Mielai išbandytumėme "Friso Gold 3 pieno gėrimo", nors mums jau 3 metukai bet dar kartais nuperkam pieno mišinio Aptamil growing up milk 2-3 m., tai mano mažoji taip skaniai geria, kad net gražu žiurėti. 😀 Beto šio gamintojo produktų nesame bandę.