Ieškome vaikučių, norinčių išbandyti Elevita.lt kūno priežiūros priemones

Ieškome vaikučių, norinčių išbandyti Elevita.lt kūno priežiūros priemones

03. Dec 2018, 16:53 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nuo pat gimimo tėvai stengiasi apgaubti savo mažylį ne tik šiluma ir rūpesčiu, bet ir pačiomis geriausiomis priežiūros priemonėmis. Natura Siberca gamintojai sukūrė natūralią ir saugią kosmetikos seriją vaikams. Little Siberica – tai vaikiška sertifikuota ekologiška kosmetika mažylių priežiūrai. 

Aukštos kokybės organinės medžiagos, įeinančios į „Little Siberica“ serijos sudėtį, suderintos su vitaminais ir mineralais, švelniai rūpinasi Jūsų mažylio odele, plaukučiais ir dantukais, taip pat apsaugo nuo agresyvaus aplinkos poveikio. 

Kosmetika sertifikuota Icea. 

Vaikiškas dieninis kremas su organiniais ramunėlių ir medetkų ekstraktais

 20181205085204-64649.jpg

Švelnus vaikiškas kasdieninis kremas, kurio sudėtyje yra organiniai ramunėlių ir medetkų ekstraktai, saugiai rūpinasi vaiko oda visos dienos laikotarpiu. Organinis ramunėlių ekstraktas suteikia antiseptinį ir gydantį poveikį. Medetkos ekstraktas minkština, rūpinasi jautria, linkusia šerpetotis vaikų odele. 

Vaikiškas masažinis aliejus su organiniais šaltalankio ir dvimetės dedešvos aliejais

20181205085218-44370.jpg

 

Vaikiškas masažinis aliejus skirtas patiems mažiausiems. Оrganinis šaltalankio aliejus atstato ir drėkina odą.  Оdvimetės dedešvos aliejus maitina ir ramina odą. Naudojimo  būdas:  nedidelį aliejaus kiekį sukamaisiais judesiais įmasažuoti į sausą odą. Tinka nuo pirmų kūdikio dienų. 

Šildantis vaikiškas kremas "Polar Bear"

20181205085235-16082.jpg

Kremas, praturtintas eglės aliejumi ir pušies pienu, švelniai sušildo kūdikio kojas ir pėdas po ilgų žiemos pasivaikščiojimų ar po vasaros vandens procedūrų gamtoje. Tuo pačiu kruopščiai saugo jautrią kūdikio odą. Sudėtyje nėra sintetinių dažiklių, mineralinių aliejų, silikonų, parabenų.

Kaip pretenduoti į testavimą?

Parašykite mums laišką, kuriame nurodykite, koks iš šitų produktų būtų aktualiausias šiuo metu, bei savo adresą, kontaktus: redakcija@mamyciuklubas.lt Rinksime 3 testuotojas ir su jomis asmeniškai susisieksime (laiško temoje rašykite - Little Siberica testavimui).

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 06. Dec 2018, 14:00

Testuotojas "Little Siberica" produktams jau radome, netrukus skelbsime naują testavimą - sekite naujienas 😉