Ievutės nuostabusis naktipuodis

Ievutės nuostabusis naktipuodis

07. Nov 2011, 00:00

Nežinau, ar galėsim dalyvauti Jūsų smagiame konkurse... juk mes nepuošėme jo, bet patikėkite, jo ir nereikia puošti, nes jis jau nuo pat pradžių patiko mano dukrelei Ievutei.

 

Galiu pasidžiaugti, kad jau sauskelnių mums praktiškai ir nereikia.

 

Puodukas toks nuostabus ir mielas, jis nuostabiai atrodo: atlikus dukrelei "reikaliuką", sugroja muzikėlė, paspaudus ant rankenėlės - pasigirsta vandens nuleidimo garsas, žodžiu, kaip tikras klozetas.

 

Dukrelė su mielu noru sėdasi ant jo ir nebijo, o anaiptol, džiaugiasi ir didžiuojasi, kad turi tokį nuostabų naktipuodį!

 

Nuo MK redakcijos: Ačiū, Julija, už pademonstruotą naktipuodį, tik galėjote įkelti daugiau nuotraukų ir kaip mažylė sėdi ant jo. Deja, konkurse "Naktipuodžių karnavalas" šis puodukas nedalyvauja, nes, kaip žinote, pagrindinės konkurso sąlygos - apipavidalinti naktipuodį kuo įvairesnėmis priemonėmis: ant jo ne tik galite piešti ar tapyti, bet galite jį ir aplipdyti, padaryti įvairiausias aplikacijas skirtingomis medžiagomis ir t.t.

 

Jei norėsite kas savaitę vesti blogą/dienoraštį apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime po šią puikią knygelę jūsų mažiesiems!

 

Brenda Apsley "Laukiniai gyvūnai. Spausk žaisk" (vaikams nuo 3 m.)

laukiniai

Huggies Pull-Ups® sauskelnės-kelnaitės skirtos vaikučiams, kurie ruošiasi pereiti nuo įprastų sauskelnių prie naktipuodžio

 

logo 

-Apipavidalinkite naktipuodį kuo įvairesnėmis priemonėmis, kad jis atrodytų tikrai vertas dalyvauti karnavale: ant jo ne tik galite piešti ar tapyti, bet galite jį ir aplipdyti, padaryti įvairiausias aplikacijas skirtingomis medžiagomis ir pan. Galite tiesiog jį „aprengti“, kad vaikutis jaustųsi lyg tikrame soste.
 
-Kai kūrybiškai papuošite puoduką, sugalvokite jam pavadinimą ir trumpai aprašykite, kokias medžiagas naudojote, ką darėte, gal mažylis padėjo ir pan.Apipavidalinkite naktipuodį kuo įvairesnėmis priemonėmis, kad jis atrodytų tikrai vertas dalyvauti karnavale: ant jo ne tik galite piešti ar tapyti, bet galite jį ir aplipdyti, padaryti įvairiausias aplikacijas skirtingomis medžiagomis ir pan. Galite tiesiog jį „aprengti“, kad vaikutis jaustųsi lyg tikrame soste.