Iki rytojaus pildykite anketą EKSPERIMENTE "Mokomės draugauti su puoduku"

03. Aug 2012, 10:00

Jei tavo mažylis dar neišaugo iš sauskelnių, bet jau pratinasi pamažu prie puoduko, kviečiame dalyvauti eksperimente.

 

Užpildyk anketą ir gal Tu būsi pagrindinė ekperimento dalyvė, kuri visą mėnesį gaus dovanų - Huggies Pull Ups sauskelnes savo mažyliui!

 

Anketą rasite apačioje, tačiau pirmiausia norime supažindinti, koks tai bus eksperimentas.

 

EKSPERIMENTAS: Mokomės draugauti su puoduku

 

Tyrimai rodo, kad geriausias laikas pradėti šį procesą, kai vaiko amžius yra nuo 24 iki 36 mėnesių, ir kai jis jau turi pilnos šlapimo pūslės pajautimą. Vaikas jau turi aiškiai išreikšti norą eiti į tualetą.

 

Kai vaikui sukanka minėtas amžius, nebūtinai turite skubiai pratinti prie naktipuodžio, svarbiausia nejausti įtampos. Nesijauskite kalti, jei aplinkiniai spaudžia ir ragina greičiau pradėti pratinti mažylį sėstis ant puoduko. Svarbiausia, sulaukite vaikučio signalų, kad jis jau tam pasiruošęs.

 

Paprastai kuo vaikas vyresnis, tuo lengviau šis pratinimas vyksta. Verta pastebėti, kad berniukams šis mokymosi procesas trunka šiek tiek ilgiau nei mergaitėms, tad nenustebkite, jei mažesnis sūnus ilgiau pratinasi, nei tai darė vyresnė dukra.

 

Kada pasakyti "ate" sauskelnėms? Svarbiausia būti nuosekliam. Kai tik pradedate pratinimą prie puoduko, negrįžkite prie sauskelnių. Kelnaitės Huggies Pull-Ups yra puiki alternatyva paprastoms sauskelnėms.

 

Jas vaikutis pats gali užsimauti ir apsimauti, toku būdu jie tampa savarankiškesni ir gali patys kontroliuoti situaciją. Pull-Ups buvo sugalvotos ir pagamintos siekiant padėti vaikams greičiau pereiti nuo sauskelnių prie apatinių drabužių.

 

 

Huggies Pull-Ups® - tai:

 

-Ypatingi piešinukai, kurie pasišlapinus išblunka, mokantys vaiką suprasti, kas yra šlapia, o kas - sausa

-Maunamos ir numaunamos kaip įprastos kelnaitės

-Elastingos ir su daugkartiniais lipdukais

-Nutikus „avarijai“ puikiai sugeria skystį

 

Taigi, kas gali siųsti anketas?

 

Laukiame anketų tų mamyčių, kurių vaikučių amžius nuo 1,5 m. iki 2,5 m. Žinoma, jeigu jau yra noras ir ketinimas pratintis prie puoduko ir pamažu atsisakyti sauskelnių.

 

Ką turės daryti eksperimento dalyvė?

 

Iš jūsų visų anketų išrinksime vieną mamytę, kuri VIENĄ MĖNESĮ KASDIEN RAŠYS PO BLOGĄ, kaip sekasi vaikučiui draugauti su puoduku, gal pasikeitė mažylio elgesys, kokie yra džiaugsmai, rūpesčiai, gal nepasisekimai ir pan. Žinoma, lauksime ir pasakojimų, kaip sekasi dėvėti Huggies Pull Ups sauskelnes, kokius pliusus, privalumus ar minusus pastebėjote ir t.t. Taigi, kasdien nors po nedidelį pasakojimą.

 

Ką už tai gaus eksperimento dalyvė?

 

Mamytei, kuri dalyvaus eksperimente, padovanosime tiek HUGGIES PULL UPS SAUSKELNIŲ, kiek jų reikia mėnesiui vienam mažyliui! Visai neblogai, ar ne.

 

 

Tad pildykite anketą iki rugpjūčio 4 dienos!

Vieną eksperimento dalyvę išrinksime ir paskelbsime rugpjūčio 6 d.

 

logo

03. Aug 2012, 16:39

mums 1m 6men ir jau mussu berniukas daro i puoduka pats prasosi bet turim ji patys nuvesti pasodinti vienas neina (nors seniau nueidavo vienas atsinesdavo puoduka arba atsisesdavo ir padarydavo 😀 ) na dar i ilgesnius isejimus uzdedu pamperi nes bijau nelaime kad neatsitiktu kokia 😀 bet seip dazniausiai buna tuscias pampis 😀 o nakti jau nuo metuku miegam be pampio 😀

01. Aug 2012, 17:16

Beje, mėginom mes ir su šiom labai jau mielom ir linksmom sauskelnėm Pull-Ups , bet nieko gero nesigavo, nes vaikas vistiek galvoja, kad čia sauskelnės... Todėl užmovės kelnaites ir viskas. O dar vienas postūmis buvo atsisakyti sauskelnių buvo tas, kad vaikiuką jau net alergizuoja nuo sintetikos.

01. Aug 2012, 17:12

Mano 2,5 metų sūnelis kaip tik va jau trečią dieną būna be sauskelnių ir mėginam vis spėti ant puoduko. Sisiuką dažniausiai padarom, tik va su rimtesniu reikaliuku dar teks paplušėt... Bet nieko, išmoksim, va, šiandien jau ir iki močiutės buvom nuėję ir be avarijų. O pas ją kadangi nėra puoduko, tai sūnelis ir ant tualeto padarė 😀 Na, žodžiu, šitame reikale reikia KANTRYBĖS... Ir labai teisingas faktas, kad jei jau nusprendėt BE SAUSKELNIŲ, tai taip ir reikia daryt, ir naktį, ir einant į lauką ir t.t. Linkiu visom sėkmės 😀

01. Aug 2012, 12:01

tikrai saunus projektas,mes ir uzsiregistravome 😉

01. Aug 2012, 10:45

uzpildem ir mes anketa, nes as jau nebezinau kaip savo 1metu11men princese pripratinti prie puodo, jis mums nedraugas, sedasi ant jo tik su drabuziais o pliku uzpakaliu nepasodinsi,pampersus uzsideti irgi daug asaru, ju nesioti nenori, o namuose nesinori ja laikyti pliku uzpakaliu, nes daug avariju pasitaiko, nespeji ja suziureti, nes labai daug skysciu geria, o va pas mociute nuosavam kieme laksto su triusikeliais, bet va daro i jas, ant puodo tik savo leles sodina

01. Aug 2012, 10:28

👍 😉

01. Aug 2012, 10:15

Nors Vanesytė jau ant didžiosios ribos, bet užsiregistravome 😀 nes jau reikia rimtai imtis šito reikalo, guvi, protinga, iškalbi mergytė, bet dėl puoduko viduje lyg kipšiukas koks gyvena 😀 Viską supranta, išaiškina, būna, kad nuolat prašosi, bet užeis dienų, tai niekaip neprikviesi sėstis 😀 O buvo laikas, kad jau vaikščiojom sausutės, tada tėveliai per atostogos mažiau sodino, o po jų buvo ašarų periodas, tad ir nevertėm, vėliau pradėjo pati prašytis nuo 18 mėn., bet iki šiol rimtai nesusidraugavo. Žinoma, mes jos ir nespaudėm, plikos vengiam laikyti, nes jau turim paženklintą sofą, tad tikrai gaila namų ir baldų, o mums kaip taisyklė, jei padarys būtinai ant jų 😀 sodyboje laksto su triusikėliais, bet užsižaidžia ir jie būna pilni, o tada ramiai "mamyte nutiko nelaime..."...tad visko itin lengvai atsisakę ir supimo, ir soskytės, ir miegojimo kartu, o su puoduku yra kas veikti 😀 Sėkmės būsimai dalyvei ir visoms mamytėms, kurios nori pasakyti sauskelnėms ate 😀