Ir mes testuojame

Ir mes testuojame

26. Jun 2014, 11:06

Sveikos mamytės ir mylimas MK,

Kadangi patekome tarp 15-kos laimingųjų testuoti „Milupa“ vaisines tyreles labai apsidžiaugėme. Tyrelių negalėjome ragauti kai tik jas gavo močiutė, bet vos tik nusleido mūsų lėktuvas iš Didžiosios Britanijos skubėjome paragauti tyrelių. Iš pradžių maniau,kad neesame ragavusios šios firmos tyrelės. Išvydusi mums gerai pažįstama „Cow and gate“ firmą labai apsidžiaugiau,nes nuo pirmųjų dienų mažytė gėrė šios firmos mišinuką, o vėliau skanavo tyreles. 

20140626110546-67247.jpg

Kadangi pati mėgstu gaminti dukrytei tyreles, tai spalvą vertinu 5 balais,nes ji atitinka ir natūraliai trinamus vaisius. Konsistencija taip pat puiki, nei per daug skysta,nei per daug tiršta. Dėl kvapo labai pastebėjau jog tyrelėse kuriose yra obuolys,jis labai dominuoja, ir kartais nelabai suprantama kas be obuolio yra sudėtyje, todėl  balai. Kadango, mano dukrytei labai patiko tyrelės ir paragauti mamai nelabai liko,o ir šuniukas labai domėjosi jomis,tai sprendžiu jog jos tikrai skanios (5balai). Manau tyrelės turėtų būti nuo 6 ar net 8mėn kai vaikas pats moka traukti,nes jei mamytė maitintų tai būtų šiek tiek kėblu isipilti tyrelės į šaukštelį todėl patogiau stiklinis indelis. Šio produkto mes vartojome po pietų praėjus kelioms valandėlėms kaip užkandį, kadangi labai patogu neštis į lauką. 

20140626110620-25217.jpg

Mums iškilo pora minusiukų. Vienas jog tyrelės išties per mažai, todėl manau jų dydis turėtų priklausyti nuo amžiaus, kuo didesniam vaikui, tuo jos daugiau. Mano mažylė moka gerti iš šiaudelio,o tyrelę gerti pasirodė sunkoka,nes arba nebėga arba perspaudžia perdaug, todėl manau,kad patogiau būtų jog į patį indelį būtų įdėtas šiaudelis.

Ačiū MK už skanias tyreles, o mes toliau lekiam į lauką.

Mama Ugnė ir dukrytė Aurėja