Jaukumą vaiko kambariui gali suteikti fotodrobės iš Zoombook.lt

12. Dec 2016, 10:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Apie jaukumą ir šilumą svajoja visi kuriantys savo namus. Mamyčių klube šįkart dėmesį sukoncentruosime į vieną kambarį, kuriame dienas ir naktis leis mūsų mažieji.

Mums patiems spręsti, kas mūsų namuose bus svarbiausia. Lėjos ir Rusniaus tėveliai, savo rankomis statę savo namą, visą laiką galvojo, kaip ir ką padaryti, kad šiuose namuose būtų patogu visiems, bet ypatingai - vaikams.

Tėveliai juokiasi, jog gyvenimas su vaikais – tai pirmieji kartai kasdien, kuriuos norisi prisiminti. 

Prisiminimai šildo ir jungia mus, gal todėl juos norisi matyti ne tik tuomet, kai turi laiko prisėsti, vartyti albumus ir dalintis istorijomis. Tad buvo nuspręsta, jog namus turi puošti ne kas kita, o prisiminimai. Vienas iš geriausių būdų - įkelti juos į fotodrobę. O tai mums gali padėti Zoombook.lt

Mama Ramunė fotodrobes nutarė užsisakyti vienodo dydžio abiems vaikučiams ir prisipažino, kad nori jomis papuošti vaikų kambario sienas, kad gautųsi gražus koliažas.

20161211182459-13854.jpg

Toks paprastas sprendimas kaip atrasta tinkama fotodrobėms vieta, nulems daug svarbių niuansų.

Pasak interjero architektės Jolitos, svarbu fotodrobes kambaryje įkomponuoti taip, kad įėjus į jį, jos iškart patrauktų žvilgsnį. O kaip su fotodrobių kabinimo aukščiu? Specialistė patarė viską kabinti suaugusio žmogaus akių lygyje, mat taip maloniau ir patogiau žiūrėti.

Kas svarbiausia, norint tinkamai įrengti kambarį vaikams?

Interjero architektė patarė atkreipti dėmesį į kambario zonavimą, t.y. tėvams reikia nuspręsti, kur bus spinta, kur kiti nejudantys baldai, kur stovės lovytė, kur vaikai žais - ten turi būti didžiausia erdvė.

Na o sustačius viską į savo vietas, svarbu apgalvoti mielas detales, kurios visą kambarį išbaigia.

Nuotraukos - vienas paprasčiausių būdu suasmeninti erdvę, personalizuoti pagal šeimą, juk tai jūsų namai. Labai gražu spausdinti vaikų piešinius ant fotodrobės, tokiu būdu vaikai yra pagerbiami kaip mažieji fotomenininkai.

Beje, kuriant šeimos istoriją ant namų sienų, įdomiausia tai, jog ją galima nuolat papildyti vis naujomis nuotraukomis, brangiomis širdžiai istorijomis ir piešiniais.

www.zoombook.lt

20161107111806-36075.jpg