Jausmas lyg  pirmoje klasėje

Jausmas lyg pirmoje klasėje

04. Sep 2011, 00:00 neri neri

Ketvirtadienį nuskambėjęs rugsėjo pirmosios skambutis mūsų dukrai Vaivai jau penktasis. Tik šiemet kaip ir pirmoje klasėje, jo laukė su šiokiu tokiu nerimu.

 

Nauja auklėtoja, kita mokymosi sistema, vietoj linksmų ir liūdnų veidukų pažymiai nuo 1 iki 10. Ketverius metus turėję vieną mokytoją ir tą pačią klasę, šiemet jau vaikai eis per kabinetus, kiekvieną dalyką mokys vis kitas mokytojas, o ir naujų dalykų prisidės.

 

Rytas išaušo visai neblogas, tik kol susiruošėm į mokyklą, pradėjo lyti, šventė turėjo vykti mokyklos sporto aikštėje, deja, dėl lietaus bendros šventės buvo atsisakyta ir visi vaikai išsiskirstė po klases.

 

Mus pasitiko besišypsanti auklėtoja, pradėjusi pirmąją pamoką, prisistatė pati. Mokykloje ji dirba jau 32 metus, o mokys vaikus rusų kalbos, tiesa, tik nuo kitų metų, draugaus visi 6 metus. Tada paprašė prisistatyti vaikus, klasėje jų 25. Mūsų klasė pasipildė 2 naujokais - berniuku ir mergaite, o viena mergaitė išėjo iš klasės į kitą mokyklą. Klasėje mergaičių daugiau nei berniukų, kuo mokytoja labai džiaugiasi.

 

Pirmoji pamoka baigėsi. Kaip seksis - pamatysim. Tiesa, pirmą mėnesį pažymiai nebus rašomi, leis vaikams apsiprasti ir nuo šių metų neliko pažymių knygelių, tik elektroninis dienynas.

 

Štai tiek naujovių mūsų Vaivutės gyvenime. O dabar pažiūrėkite, kaip ji keitėsi . (tik niekaip nepavyko rasti pirmos klasės nuotraukos kompiuteryje, o šiemet kažkas nutiko foto aparatui ir liko tik 1 nuotrauka)

 

Antrokė

 

trečia klasė

 

ketvirtokė ir

 

 

 

aš jau penktokė

 

Blic konkursas "Kaip mes šventėme rugsėjo 1-ąją"

04. Sep 2011, 09:55

Tikrai daug naujovių Vaivutės gyvenime😀 Viskas bus gerai, juk mergaitė labai stropi ir mokytis nori, taip kad pažymiai bus patys geriausi👍🌷