Johnson's baby prausiklis Top to Toe mums patinka!

Johnson's baby prausiklis Top to Toe mums patinka!

21. Mar 2015, 08:51 mama ingrida mama ingrida

20150321081350-34961.jpgNa štai testavome prausiklį ir mes.Vienu žodžiu galėtume pareikšti patinka!!!

Ar ankščiau teko naudoti arba girdėti apie šiuos produktus?

Taip teko ir jeigu neklystu turėjome mažą mėginuką iš gimdymo namų,tačiau pakuotės nebeturime tai tiksliai negaliu pasakyti:-)

Kuo skiriasi nuo kitų ir kokie privalumai?

Kadangi prieš tai naudojome irgi Johnson's baby su levandomis tai skirtumų didelių nematau,tik kvapas ir konsistencija.O panašaus tipo neturime su kuo palyginti.

Kaip patiko pakuotė,buteliuko išvaizda?

Labai gerai jog šlapias nėra slidus,Sunkokai atsidaro dangtelis.Jei mažylis paima į rankas negali pats atidaryti.Buteliuko talpa pats tas mano nuomone,kaip tik į delną telpa paimti.

Ar atkreipėte dėmesį į produkto sudėtį?

Į sudėtį nežiūriu,nes jei produktas skirtas patiems mažiausiams tai manau jis pagamintas pagal visus reikalavimus.Juk chemijos vistiek kažkiek bus,kitaip jis negalės galioti tiek laiko kiek galioja.Na o tas kas chemijos labai baidosi manau turi nenaudoti jokių pirktinių produktų o tik gamtos natūralius išteklius:-)

Koks kvapas,spalva,konsistencija?

Kvapas labai malonus,švelnus,neerzinantis.Spalvos kaip ir nėra taigi bent jau dažiklių nėra:-)Konsistencija pats tas.Tokia tirštoka taigi ir apvirtus atvertam buteliukui nėra pavojaus jog išbėgs laukan.

Ar patogus dozavimas?

Mums patiko,išsispaudi į delną tiek kiek tau reikia.

Ar leidosi prausiamas prausikliu?

Na kadangi maudynės yra vienas malonumas,o mes nebijome netgi galvytės plauti,tai su šiuo prausikliu be jokių triukšmų maudėmes ir džiaugėmes maudynių malonumais.

Ar negraužė akyčių?

Kaip ir rašiau galvytės nebijome plauti nei vienas,Tai paklausiau vyresnėlio specialiai patekus putų su vandenuku ant akyčių ar negraužia?Gavau atsakymą trumpą- Ne!

Ar naudojame kitus Johnsn's produktus?

Kaip ir minėjau naudojome su levandomis prausikli,anksčiau kitiems vaikučiams šampūną plaukučiams.Taigi galiu pasakyti jog šiais produktais tikrai nenusivylėme ir manau jog naudosime ir toliau.Juk Johnson's produktai jau rinkoje yra labai senai.Net nežinau kiek metų jie gaminami.Aš jau naudojau pirmam savo sūnui kuriam jau bus dvidešimt  ir manau jei šitiek metų žmonės perka ir naudoja šį produktą tai jis vertas mūsų dėmesio :-)

Koks jūsų bendras vertinimas?

Duosime 9,9 balo,kad būtų kur tobulintis:-)

Dėkojame už galimybę išmėginti šį produktą:-)