Švelnios Johnson's baby priežiūros priemonės - kūdikiams nuo pirmųjų dienų

Švelnios Johnson's baby priežiūros priemonės - kūdikiams nuo pirmųjų dienų

03. Apr 2015, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

 JOHNSON‘S © baby prausiklis "Nuo plaukučių iki pėdučių" (Top-to-Toe)

20150302230812-20722.jpg

Kūdikio odelė yra gerokai gležnesnė už suaugusiojo odą. Kadangi ji dar nėra visiškai susiformavusi, gali lengvai sudirgti. Todėl buvo sukurtas ypač švelnus plaukų ir kūno prausiklis "Nuo plaukučių iki pėdučių" (Top-to-Toe),skirtas jautriai kūdikio odelei ir plaukučiams plauti. Jis yra toks švelnus, kad puikiai tinka naudoti nuo pat pirmųjų maudynių.

Daugelis gimdymo namų visame pasaulyje pirmosioms kūdikio maudynėms renkasi šį švelnų plaukų ir kūno prausiklį. Maudant jis gali būti naudojamas ir kaip vonios putos, ir kaip šampūnas, ir kaip kūno prausiklis.

Vienintelis plaukų ir kūno prausiklis "Nuo plaukučių iki pėdučių" (Top-to-Toe) su NO MORE TEARS® (jokių ašarų) formule, todėl yra toks švelnus akytėms ir odai lyg tyras vanduo.

  • hipoalergiškas, be muilo ir parabenų.
  • tinka ypač jautriai kūdikių odelei
  • pH neutralus odai.

Kaip naudoti: Puikiai tinka naudoti kasdien. Įpilkite po tekančiu vandeniu ir pamaišę ranka ar kempine sudrėkinkite kūdikio odelę ir plaukus. Išmuilinkite ir gerai nuskalaukite.

Sukurtas kūdikiams, puikiai tinka visai šeimai. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Naudoti tik išoriškai.

Sudėtis: [PR-003596] Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Acrylated/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, p-Anisic Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanal, Sodium Benzoate, Parfum.

Johnson's© baby aliejus 

20150402151809-77177.jpg

Johnson's© baby aliejus kūdikiams drėkina švelnią kūdikio odą ir apsaugo ją nuo nusausėjimo. Johnson's© baby aliejų sudaro gryni mineraliniai aliejai, kurie odos paviršiuje atlieka barjero funkciją, padėdami odai išsaugoti drėgmę. Jautri kūdikio oda išlieka minkšta ir sveika. Johnson's© baby aliejus kūdikiams minkština odą ir apsaugo nuo nutrynimo. Visai neužkemša porų.

Johnson's© baby aliejus:

-Jį vartoti visiškai saugu.

-Sudaro gryni mineraliniai aliejai. 

-Jis pagamintas specialiai kūdikiams. 

-Nesusidaro kamedonų (riebalų kamščių su baltomis ir juodomis viršūnėlėmis). 

-Truputį aromatizuotas - kūdikis gaiviai kvepės.  

Johnson's© baby servetėlės

20150402152317-80607.jpg

Daugelyje šalių tarp mamos pirkinių kūdikiui servetėlės yra labai svarbios. Dabartinės Johnson's© baby servetėlės vaikams yra puiki kūdikio odos priežiūros priemonė. Be to, užimtoms mamoms jos tikrai palengvina gyvenimą.

Johnson's© baby kūdikių odos priežiūros servetėlės labai tinka švelniai kūdikio odai, nes jose yra klinikiniais tyrimais patikrinto švelnaus losjono kūdikiams. Laboratoriniai ir vartojimo savybių tyrimai parodė, kad Johnson's© baby servetėlės valo efektyviai, o dermatologų atlikti klinikiniai tyrimai įrodė, kad jos tinka ir sudirgintai odai (t.y. jai nekenkia). Taigi jos puikiai tinka naudoti ligoninėse.

Johnson's© baby kremas kūdikiams nuo sauskelnių sukeliamų problemų

20150402152335-56528.jpg

Johnson's© baby kremas kūdikiams nuo sauskelnių sukeliamų problemų yra didelis laimėjimas, sprendžiant neišvengiamas problemas dėl išbėrimų nuo sauskelnių. Šį kremą sukūrė “Johnson & Johnson” firmoje dirbantys kūdikių odos priežiūros specialistai. Tai naujas preparatas, kuris veikia unikaliu principu ir užtikrina geriausius rezultatus siekiant išvengti ir įveikti išbėrimus nuo sauskelnių.

Johnson's© baby kremo kūdikiams nuo sauskelnių sukeliamų problemų veikimo principas yra unikalus ir trejopas: jis puikiai pritaikytas kūdikio odai, ją suminkština ir padeda išvengti išbėrimo.

 20150302231650-26406.jpg