Jolita: Koks gi mano laisvalaikis...

Jolita: Koks gi mano laisvalaikis...

26. Oct 2012, 00:00

Sveikos, kai pasirodė ketvirtoji Kleenex užduotis, susimąsčiau. Koks gi visgi tas mano laisvalaikis, ką aš veikiu laisvą minutėlę...

 

Atrodo, sėdžiu ištisas dieneles namuose, bet laisvalaikio tikrai turiu mažai. Gal tiesiog aš jo nenoriu turėti, o gal man mano darbai teikia tikrą malonumą?

 

Na, bet pasikapsčiusi giliau, tikrai atradau, ką mėgstu veikti laisvalaikiu.

 

Ryte nubudus, visų pirma, lekiu papramogauti į Mamyčių klubą su kavos puodeliu. Kartais turiu tik kelias minutes tam, bet tai man teikia didelį malonumą. Juk viskas ten primena, kad greitai susilauksime antro vaikučio.

Antras mėgstamiausias laisvalaikio pomėgis - tai kryžiažodžiai ir visokios kitos užduotys, kurios verčia palaužyti galvelę.

 

Žinoma, dar vienas mano laisvalaikio praleidimas - tai ilgai lauktas serialas "Moterys meluoja geriau". Tuo laiku, kai rodo šį serialą, te niekas man netrugdo, nes tai yra mano pusvalandukas.

Žinoma, labai mėgstu pasivaikščioti. Gaila, kad ruduo nėra toks dėkingas savo oru, bet tik išlindus saulutei, nutaikome progą išlįsti į laukutį. Dievinu rudens kvapą, lapų margumą.

Na ir, žinoma, vienas mėgstamiausių mano pomėgių - tai keliauti. Nereikia man tolimų kraštų. Tiesiog pakanka nuvykti į kokį kitą miestą ar į kokį mišką.

 

Kartais tiesiog patinka važiuoti be tikslo pasivažinėti. Nenuostabu, kad ir Viltytė tai labai mėgsta, nes ji labai dažnai pati prašosi į automobilį ir kelionės metu visada ramiai išsėdi.

 

Tai štai kokie Šerniukų šeimininkės pomėgiai. Esu tikrai paprasta ir man kažkokių nerealių pramogų tikrai nereikia.

 

26. Oct 2012, 09:10

Galvoju is kur cia taip matai, bet poto daejo 😃

kodelcia kodelcia 26. Oct 2012, 00:07

👍 🌷