Jonukas stilingai susipažįsta su jį supančiu pasauliu

Jonukas stilingai susipažįsta su jį supančiu pasauliu

12. May 2013, 08:00

Šis pavasaris Jonukui ypatingas - tai pirmasis jo pavasaris. Pernai tokiu laiku Jonukas, stilingai nuogas, spardėsi mano pilvelyje.

 

Kaip ir kiekvieną rytą, Jonukas pabunda nusiteikęs naujiems pasaulio pažinimo įspūdžiams. Šis rytas ypatingas. Jonukas, pažvelgęs pro langą, pamatė nuostabų vaizdą - pražydusias vyšnias.

 

h

Apsirengę, nusiprausę ir papusryčiavę, abu išskubėjom į laukutį iš arčiau pažiūrėti ir paliesti nuostabiais baltais žiedais apsigaubusią vyšnaitę. Jonukui pasisekė, nes pas mus sode auga labai žema vyšnaitė.

Kaip ir kiekviena mama, noriu, kad mano vaikas atrodytų stilingai, gražiai ir jam būtų patogu. Tačiau mes negalime sau leisti pripirkti Jonukui naujų drabužėlių, tad ieškojau alternatyvos ir sugalvojau pati pasiūti jam harem stiliaus kelnytes. Pavyko gana neblogai, o ir tokių pat kelnyčių neturės joks kitas vaikas, tad mano Jonukas ne tik stilingai apsirengęs, bet ir išskirtinai.

Saulytei pakilus aukščiau ir pradėjus labiau šildyti, nusimetėm ilgom rankovėm marškinėlius, užsidėjom skarelę ant galvytės ir išsiruošėm į vaikų žaidimų aikštelę.

Pačiuožinėjom, paišdykavom, pasisupom, paridenom akmenukus nuo čiuožyklos, tad po tokio intensyvaus žaidimo reikia pailsėti ir užkąsti.

Harem stilius man labai patinka, nes nevaržo vaiko judesių, kelnytės patogios ir netrukdo Jonukui stilingai užmesti kojytę ant vežimėlio buomelio.

Po pietų miegelio vėl išsiruošėm į kiemą. Ankstesnius drabužėlius teko dėti į skalbyklę, nes nuo intensyvių ir nevaržomų žaidimų jie susitepė, tad Jonukui aprengiau harem bridžiukus, kuriuos, beje taip pat siuvau aš. Jie, kaip ir kelnytės, yra labai patogūs, saugo keliukų odelę nuo pažeidimo, nes Jonukas vis dar labiau mėgsta ropoti, savarankiškai dar nedrįsta vaikščioti.

Vakarėjant oras atvėso, tad pasivaikščiojus su stumduku,lindom į šiltesnius ir paprastesnius drabužėlius, nes Jonukas susiruošė pas draugą pažaisti smėlio dėžėje.

Draugas Jonukui dar ir su traktoriumi leido pavažinėti!

Ši diena buvo tikrai įsimintina. Jonukas susipažino su gėlytėmis, žolyte, akmenukais, smėliuku... Vos pavalgęs vakarienę, iš karto užmigo. Labanakt....

Jonukui šiuo metu yra beveik 11 mėnesių. Jei pavyktų laimėti pižamytę, tai būtų Jonuko pirmoji pižamėlė, nes, kaip matyti iš nuotraukų, jos Jonukas dar neturi.

 

Su nauja ir dar stilinga pižamėle net ir miegelis būtų saldesnis.

mama Inesa

 

FOTO konkursas: Stilingas pavasaris

Nuo balandžio 29 iki gegužės 12 d.

 

Pagrindinį prizą įsteigė įmonė IMODEJA, kuri dovanoja stilingas pižamėles savo mažiausiems gerbėjams iš Lietuviško trikotažo!

1 

Būkite stilingi ne tik dieną, bet ir naktį!

http://www.facebook.com/Imodeja/timeline