Jordan dantų priežiūros priemonės

Jordan dantų priežiūros priemonės

07. May 2019, 10:45 Stebulė Stebulė

Šią savaitę pagaliau išbandėme Jordan dantų šepetėlį vaikams iki dviejų metų ir dantų pastą. Šios dantų priežiūros priemonės mus labai pradžiugino, nes yra veiksmingos, patogaus dizaino, mėgstamos vaikų.

Jordan dantų šepetėliai yra mūsų mėgstamiausi. Kiekvienam amžiaus tarpsniui skiriamas savotiško dizaino šepetėlis, prisitaikantis prie vaiko gebėjimų. Mes išbandėme šepetėlį, skirtą iki 2 metukų, kuris turi specialią skylutę pirštams įkišti, kad vaikui būtų patogiau pačiam mokytis valyti dantukus. Vyresniems vaikams šepetėliai jau yra didesni, prisitaikantys prie delno dydžio ir vaiko motorikos gebėjimų. Šepetėliai ryškių spalvų, su piešinėliais, kurie patinka vaikams, yra iš ko rinktis. Mes esame išbandę ir elektroninius dantų šepetėlius, bet pastebėjome, kad jais dantų apnašų nepavyksta taip gerai nuvalyti, kaip su Jordan šepetėliais, todėl grįžome prie jų naudojimo.


Dantų pastos mėlyna spalva mūsų vaikus labai sužavėjo. Panašu, kad ir pastos skonis jiems patiko, nes atsisakė iki tol naudotos kitos pastos ir pasirinko valytis su šia. Džiugina, kad gera pastos sudėtis, yra pakankamas fluoro kiekis pieniniams dantukams saugoti. Apie fluoro svarbą sužinojom susidūrę su draugų pasakojimais apie pirmųjų dantukų gedimus ankstyvame amžiuje. Siekdami apsaugoti vaikų dantis, visada renkamės tik pastą su fluoru. Dabar su Jordan dantų pasta valosi abu vaikai - tiek keturmetė Žemyna, tiek ir jaunėlė Rikantė.