JORDAN dantukų priežiūros rinkinys mažiausiems

JORDAN dantukų priežiūros rinkinys mažiausiems

09. May 2019, 15:29 Kristina Kristina

Šį kartą su malonumu buvo įvertinta Jordan vaikų pasta ir šepėtėlis skirtas vaikams nuo pirmojo dantuko iki 2 metų amžiaus.
Šepetėlio dizainas yra sukurtas atsižvelgiant į pačių mažiausių vartotojų poreikius, bei galimybes jį valdyti savarankiškai nuo pirmojo bandymo. Tai šepetėlis ir kramtukas viename! Kas yra itin svarbu  dygstant dantukams.. Mamytės/tėvelio pagalba dantukai valomi bei prižiūrimi, o vaikutis pats gali pasimasažuoti dantenas. Labai didelis spalvų pasirinkimas - tad kiekvienas išsirinks sau labiausiai patinkantį spalvų derinį!
Vyteniui (12mėn) šepetėlis, bei jo dizainas labai tiko ir patiko! Bandė pats valytis dantukus, kramtyti, žaisti su naujuoju Jordan dantų šepetėliu. 
VaikiškaJordan dantų pasta su fluoru (500) skirta vaikams nuo pirmojo valymo iki penkerių metų amžiaus, sukurta vaisių skonio (saldi, malonaus skonio, lengvos tekstūros), melsva - skatina vaikučius noriai bei žaismingai formuoti dantukų priežiūros įpročius.
Išdygus pirmąjam dantukui, Vyteniui valom pastomis su fluoru, esam išbandę daugiau nei 5 rūšių, skirtingų skonių, deja, bet ir ši neįtiko ponaičiui... Mieliau valosi švariu šepetėliu ir vandeniu, nei bet kuria vaikams skirta dantų pasta.
Esam dėkingi už galimybę išbandyti bei įvertinti Jordan vaikų dantų priežiūros rinkinį mažiausiems!