Ką žinoti, ruošiantis į išvyką su mažaisiais?

22. Jun 2016, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Vasarą norisi nuotykių, judėjimo, gamtos. Norisi leisti laiką su šeima taip, kad turėtume, ką branginti ir prisiminti visus metus. Tad super mažylės šeimyna savo vasarą suplanavo ant ratų.

Mūsų super mažylės Medutės šeimyna – iš tų, kurie nenustygsta vienoje vietoje, kuriems norisi kažką išbandyti, kažką naujo patirti, iš tų, kurie atviri įdomiems gyvenimo nuotykiams. 

Štai vieną gražią vasaros dieną super mažylės mama Ramunė su sūneliu Domu ir vyru nusprendė visi kartu pasivažinėti dviračiais.

Tačiau, jei nori linksmo nuotykio su mažaisiais - reikia kruopščiai jam pasiruošti.

Taigi, Ramunė į išvyko krepšį pasiėmė:

-Huggies Ultra comfort sauskelnes Medai,

-geriamo vandens visai šeimynai - atskirą buteliuką sūneliui, dukrytei ir sau,

-užkandėlių - trapučių, bananų,

-čiulptuką, bėdai nutikus,

ir, žinoma, Huggies drėgnų servetėlių (kaip gi be jų išvykoje?).

20160621132556-55863.jpg

Štai ir pasiruošta. O dabar smagioji dalis - išsibandysime naujus ratus. Mat vasarą šeimyna planuoja praleisti visi kartu ant ratų! Super mažylės šeima išbando priekabėles prie dviračių, skirtas vežti mažus vaikus.

Pasak "Nordic Cab" atstovės Neringos Mačiulienės, jei žmonės buvo aktyv8s ir mėgstantys pakeliauti iki susilaukdami vaikų, tai ir sukūrę šeimą jie nori tai tęsti kartu su vaikais, o neapsiriboti tik vežimėlio stumdymu.

"Kai tėvai yra aktyvūs, jie galvoja apie kažkokius sprendimus. Šių priekabėlių yra keletas modelių ir jomis galima laviruoti įvairiai. Tarkim, skandinavai turi specialius gultelius ir vaikus vežioja nuo pat gimimo", - pasakojo N.Mačiulienė ir pabrėžė, jog priekabėlės yra tuo gerai, jog jose vaikas jaučiasi visiškai saugus, net dviračiui ir nugriuvus. 

Tiesa, turbūt nereikia priminti, jog gera nuotaika ir grynas oras užaugina didžiulį apetitą, ypač vaikams. Tad visuomet pasiimkite ko nors užkąsti savo mažiesiems.

Ilgesnės ar trumpesnės kelionės - ir džiaugsmas, ir iššūkis. O iššūkius įveikti bus lengviau, jei jiems kaip reikiant pasiruošime ir pasitiksime kiekvieną nuotykį su meile ir rūpesčiu vienas kitam. Juk svarbiausia – būti kartu.

Smagių vasariškų nuotykių!