KABRITA vaisinės tyrelės...ragaujame...mmm

KABRITA vaisinės tyrelės...ragaujame...mmm

07. Aug 2019, 12:11 evelinuke evelinuke

Su sūneliu (13.5 mėn.), gavome galimybę išbandyti šias puikias KABRITA tyreles, nes parduotuvėje, tik praeidavau pro jas ir nedrįsdavau vis nupirkti paragauti. Dabar tikrai žinau, kad jau retkarčiais bus galima nupirkti jų paskanauti, kaip deserto (nes kaina visgi nemaža - 2.99eur.) 

Iš viso pabandymui buvo trys rūšys (iš viso gavome 12 vnt): 

?KABRITA įvairių vaisių tyrelė su ožkos pieno grietinėle nuo 6 mėn., 100 g                   

?KABRITA obuolių-bananų-braškių tyrelė su ožkos pieno grietinėle nuo 6 mėn., 100 g
?KABRITA obuolių-morkų tyrelė su ožkos pieno grietinėle nuo 6 mėn., 100 g

  • Visų tyrelių graži pakuotė, dizainas, traukia akį. 
  • Patogu atidaryti. Kaip ir kitų rūšių tyrelės, tvirtai užsisuka ir atsisuka.
  • Konsistencija dviejų tyrelių yra ganėtinai skystoka, todėl jei butume valgę ne namuose, o išvykoje, tai galima neblogai išsiterlioti :D tik vaisių tyrelė buvo jau tirštesnė, normalios konsistencijos. Šeip visos tyrės labai lengvai išsispaudžia, nereikia daug žaisti, kad išspaustum visą pakuotę. Kvapas, skonis ir spalva tikrai geri, skanios, visgi truputį jaučiasi poskonis, kad yra kažkoks kitoks pienas nei karvės.
  • Obuolių-bananų-braškių ir obuolių morkų tyreles  ragavo namie sūnelis, o įvairių vaisių tyrelę išbandė valgyti dar ir išvykoje, į zooologijos sodą (visai neišsiterliojo). Kabrita tyrelių dar liko nemažai, kiek gavome dovanų, tai pasistengsime ir kitas išbandyti kelionių metu :)

Mažyliui paragavus pirmąjį šaukštelį, tikrai norėjosi dar:DD Ir vaisinė tyrelė, ir obuolių-morkų ir obuolių-bananų-braškių labai jam patiko, greitai suvalgė ( tyrelės gavo paragauti netgi mano dukterėčia 10mėn., kuri yra išrankesnė joms, jai irgi žiauriai patiko:DD ). Tikrai rekomenduoju visoms išbandyti Kabrita tyreles, nes pagal skonį, o dar labiau pagal sudėtį, kokios jos natūralios ir sveikos , tikrai verta maitinti, arba nors kartais palepinti savo vaikus sveiku maistu (jeigu tik patiks jūsų vaikučiams), nes mums tai LABAI patiko ;) 

Skanaus ragavimo ;)