Kaip drėgnos servetėlės įvaizdį gerino

Kaip drėgnos servetėlės įvaizdį gerino

10. Apr 2014, 16:40 Raudona braškė Raudona braškė

Nuo pat pirmos dienos kai sužinojau jog laukiuosi buvau griežtai nusiteikusi PRIEŠ drėgnas servetėles. CHEMIJA...vos pamačiusi kad parduotuvėje jas į savo krepšelį deda mamytės,mesteldavau vyrui. Bet kaip sena gera lietuvių liaudies patarlė sako "Nespjauk į vandenį, teks išgerti", taip nutiko ir man. Pirmąsias mažylio gyvenimo dieneles tekdavo po 7-8 kartus bėgioti plauti užpakaliuko. O mamytei kuri katik susilaukė savo pirmo mažylio tai gan sudėtinga užduotis - išmokti taisyklingai jį laikyti,neišmesti ir tuo pačiu švariai viską nuplauti. tad neilgai trukus pasiunčiau vyrą,lyg tą raudonkepuraitę pas močiutę, į parduotuvę bent vieno drėgnų servetėlių pakelio EXTRA atvejams ir išvykoms. O kasgi galėjo pamanyti,kad jas taip greitai ir panaudosime...
Pirmoji mūsų oficiali išvyka buvo pas gydytoją.Išsiruošėm lyg į šventę, o daigtų prisikrovėm lyg vykdami atostogų :) Tarp jų rankinėje gulėjo ir drėgnos servetėlės EXTRA atvejams. Na ir ką...EXTRA atvejis mus ištiko vos tik įžengus per slenkstį į polikliniką. Mažylis nesikuklindamas prikrovė pilnas sauskelnes ir palaimingai užsnūdo man ant rankų. Teko skubos tvarka bėgti susitvarkyti "reikaliuką", kad pas gydytoją galėtume keliauti švarūs,kvapnūs ir tvarkingi.
Tiesa, kad ir kaip buvau įsitikinusi,kad nuo drėgnų servetėlių raus užpakaliukasa,bers ir t.t. to neįvyko.Tad nuo šiol nebijau sau kasdienybės palengvinti drėgnomis servetėlėmis.