Kaip išsirinkti tinkamiausią paspirtuką?

Kaip išsirinkti tinkamiausią paspirtuką?

12. Dec 2014, 07:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kiekviena mama svajoja, kada jos mažylis pradės vaikščioti, kada išmoks greičiau eiti ir nereikės jo vedžioti už rankos ar žingsniuoti vėžlio greičiu. 

Jūs manote, kad ir mažyliai nenori būti greitesni? Jiems irgi svarbu pavyti ne tik mamą, bet ir paspirtuku skriejantį brolį ar sesę. 

Naujoviški "Mini Micro" paspirtukai padės būtent tai ir padaryti. 

Tai itin išskirtinis patiems mažiausiems pritaikytas  dizainas: tvirta sėdynė, kuri fiksuojama  paspirtuke, suteikia galimybę mažiesiems jaustis stabiliai ir užtikrintai spirtis kambaryje ar kieme. Sėdynės aukštis reguliuojamas, - vaikui augant, parenkama optimali jos padėtis.

20141211234801-18730.jpg

Paspirtukas turi net "tris viename" stadijas. Jį galima naudoti: 

  • su sėdyne
  • su ‚O‘ formos vairalazde (mažas paspirtukas)
  •  su ‚T‘ formos vairalazde (klasikinis paspirtukas)

Sėdynė lengvai pritvirtinama prie tvirtos, plastikinės ‚O‘ formos vairalazdės, tada įstatoma į "Mini Micro" triratį pagrindą. Kai jūsų vaikas paauga ir stabiliau stovi, sėdynę galima nuimti ir sukurti „Mano Pirmąjį“ "Mini Micro" paspirtuką. Vėliau plastikinė ‚O‘ formos vairalazdė tiesog pakeičiama į tradicinę "Mini Micro" ,T‘ formos vairalazdę.

Šiuo paspirtuku gali naudotis vaikai iki 20 kilogramų svorio. Svarbu pasirinkti tinkamą sėdynės aukštį - vaikas turi liesti žemę abiejomis pėdomis vienu metu, kitaip jis neturės tinkamos kontrolės ir stabdymas gali būti pavojingas.

"Micro" paspirtukus gamina Šveicarų kompanija ir jie yra vieni populiariausių pasaulyje. Jie pristato įvairiausių rūšių paspirtukus, kurie skirti nuo pačių mažiausių iki suaugusių ar ekstremalų sportą mėgstančių žmonių. 

Šių paspirtukų Lietuvoje galite įsigyti www.spirkis.lt

05. May 2016, 12:30

Sveiki,

O mes pasirinkome štai tokius :http://www.euroimportas.lt/prekes-sportui-ir-vaikams/scoot-and-ride-paspirtukai-balansiniai-dviratukai
Super, paspirtukas ir balansinis dviratukas viename! Nenusibosta vaikui. Pasivažinėju paspirtuku, pavargo ar panorėjo kitaip važinėtis, paėmė ir pasikeitė į balansinį. Nerealu!