Kaip megzti apykaklę?

Kaip megzti apykaklę?

28. Feb 2012, 00:00

Mielos auksarankės mezgėjos, patarkite mamytei Indrei, kaip reikėtų megzti vaikučio liemenei ar megztiniui apykaklę.

 

Mama Indrė redakcijai atsiuntė tokį laiškutį:

 

Mielos mamytės, pradėjau megzti trimetei dukrytei liemenę, esu tik pradedanti mezgėja, bet labai noriu daugiau išmokti. Jau beveik numezgiau, tačiau nežinau, kaip reikia numegzti apvalią negilią apykalę.

 

Žinau, kad reikia "nuimti akis", tačiau daugiau neišmanau, kaip tai daryti. Gal galite patarti ar nurodyti bent nuorodas, šaltinius, kur galėčiau pažiūrėti šios informacijos.

 

Labai ačiū už bet kokius patarimus.

28. Feb 2012, 00:16

o paskui apdaila jau kaip nori , gali vien vaseliu apnerti vezlio zingsneliu arba megzti dar surinkus akeles, bloga 1 , gera 1 , bloga 1 gera 1 .Pora centimetru .

28. Feb 2012, 00:14

Paziurek cia , http://rankdarbiai.ucoz.com/publ/1-1-0-127 labai neblogos info cia yra . O apvaliai kakliukui nuimineti pradek isimatavusi centra, padalink visas turimas akis is dvieju , taip nustatysi viduriuka. Priekui kakliuka zemiau reikia nuimti, nugarytej aksciau . Pirmoj eilej nuo centro nuimk 3 akis, ir ant kito virbalo is blogos pises ir 3 akis , jau turesi megzti su dviem kamoliukais , arba desine puse , paskui kaire puse . Pakui kas antra eilute po viena aki , 4 kartus . na ir matysi pagal mezgini ar dar reikes nuimti ar ne .