Kaip mokote mažylius kasdienių ritualų? +įteikiame LEGO Duplo "Mano pirmasis žaidimų namelis"

Kaip mokote mažylius kasdienių ritualų? +įteikiame LEGO Duplo "Mano pirmasis žaidimų namelis"

09. May 2017, 06:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kaip mokote vaikučius tų paprastų dienos ritualų: valytis dantis, prausti veiduką, susitvarkyti savo žaislus, eiti miegoti ir t.t.? Kokią taktiką pasitelkiate? Štai jūsų PATARIMAI: mokome savo pavyzdžiu, pasitelkiame animacinius personažus ir herojus, skaitome knygeles kaip "Kariesas, Ėduonis ir Domo dantukai", "Princesės Paulės puodukas", padeda "Lauros dainelė apie dantukus", vyresnieji sesės ir broliai rodo pavyzdį ir pan.

PRIZAS - "Mano pirmasis žaidimų namelis"

 

20170428154206-74217.jpg

Žaisk ir mokykis su LEGO® DUPLO® rinkiniu „Mano pirmasis žaidimų namelis“! Iš didelių kaladėlių sukonstruok žaidimų namelį ir pradėk lavinti savo konstravimo įgūdžius. Specialios dekoruotos kaladėlės vaizduoja svarbiausius kasdienius daiktus, todėl galite pasikalbėti su savo mažyliu ir išmokyti jį apie dienos režimą. 

Pasukama nakties / dienos kaladėlė padeda sukurti mokymo ir vaidmenų žaidimo situaciją. Kurk istorijas žaisdamas su šiuo lengvai konstruojamu rinkiniu ir padėk 2 LEGO DUPLO figūrėlėms atsikelti ryte, pavalgyti pusryčius, išsivalyti dantis bei linksmintis ant čiuožyklos, kol reikės grįžti į lovą poilsiui. Ryškių spalvų LEGO DUPLO kaladėlės yra saugios ir specialiai pritaikytos mažoms rankutėms.

Rinkinyje yra 2 LEGO DUPLO figūrėlės.

Loterijos būdu prizą laimi DOVILEAB!

SVEIKINAME!

Ieškote dar idėjų kūrybai? Užsukite į LEGO DUPLO!

ODISEJAaa ODISEJAaa 09. May 2017, 08:42

🌷🌷🌷

Dovileab Dovileab 09. May 2017, 06:44

Valio 😀! Labai ačiū už tokią džiugią žinią nuo pat ryto 😀!