kaip mums sekasi su LOVI draugauti

kaip mums sekasi su LOVI draugauti

10. Mar 2015, 19:53

 Sveiki, jungiuos ir aš į LOVI pientraukio testuotojų būrelį.

Taigi, norėčiau dar kartelį pasidžiaugti laimėjus tokią puikią ir svarbiausia labai praktišką bei reikalingą dovanėlę. Ačiū ačiū ačiūūūū !!!!!!!

Kaip ir minėjau savojoje istorijoje, pientraukis mano kasdienybėje yra naudojamas kiekvieną mielą dienelę, tačiau iki tos dienos, kuomet gavau šį nuostabų LOVI pientraukį į savąsias rankas, naudojausi skolintu. O šis – manasis ir dar elektrinis.

20150325092408-41839.jpg

Kadangi iki šiol teko išmėginti tik mechaninį, todėl elektrinis pientraukis yra didelis pliusassssss. Patogus naudojimas, nes nereikia varginti rankyčių. Naudojant kasdien tai labai didelis privalumas. Kol nusitraukinėja pienukas, patogiai įsipatoginus fotelyje tas minutes galima skirti poiilsiui. Taigi, gavus jį puoliau išsipakuoti ir ištyrinėti kas gi slepiasi lagaminėlyje (labai patogus laikymas, viskas tvarkingai sudėta vienoje vietoje, taip pat labai patogus kelionėms). Susipažinus vizualiai, pientraukį išsterilizavau bei iščiupinėjus visas sudedamasias dalis, sukonstravau pientraukįir pasiruošiau naudojimui.

Kolkas išbandžiau tik elektrini pientraukio privalumą. Pientraukis turi dvi traukimo fazes: stimuliacijos ir traukimo, kurias galima koreguoti, t.y. didinti arba mažinti. Labai gerai ištraukia pienuką. Pravartu atminties laikrodukas.

Panaudojus pientraukį paprasta išardyti bei išplauti ir pasiruošti sekančiam naudojimui.

20150325092430-66181.jpg

Esu be galo laiminga bei patenkinta šiuo laimėjimu. Man tai labai reikalingas daiktas, kadangi naudoju jį kiekvieną dienelę. 

Tiesa, buteliuko kolkas panaudoti neteko, kadangi naudojamės savo senuoju, bet trauksime i dienos šviesą ir LOVI buteliuką, kadangi po biškutį pradedam ragauti vandenuko ar arbatytės. Todėl vieną buteliuką paliksime pieneliui, o kitą vandenukui gerti.

Didelis AČIŪ dar kartelį.