Kaip rūpintis mažylio oda šį rudenį?

Kaip rūpintis mažylio oda šį rudenį?

10. Oct 2014, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mes visi žinome, kad šaltas rudens ir žiemos oras yra tikras išbandymas jautriai vaiko odai - šerpetuotos lūpos, sausa nosytė, paraudę skruostai. 

Žinoma, aprengiame vaikutį šiltai, užrišame šiltą kepurę, apmauname pirštines, apvyniojame kaklą šaliu, tačiau svarbu apsaugoti ir kitas kūno vietas, ypač - veidą. Būtent todėl nuo rudens darganų apsaugos kremas Bubchen Wind and Wetter.

Vaikams reikia būti gryname ore

Lietuviški rudeniški saulėti orai džiugina, tačiau greitai viskas gali pasikeisti - čia švečia saulutė, čia šaltas vėjas pučia, lietus, todėl drėgnu ir darganotu oru einant į lauką reikia pagalvoti apie efektyvią priemonę, kuri apsaugotų veido odą.

Kur dar galime grūdinti vaiko organizmą, jei nevaikštant gryname ore. Tačiau norint tuo pasimėgauti, reikia rūpintis ir tuo, kad oda rudenį neišsausėtų ir nesudirgtų.

Natūrali odos apsauga nuo bet kokių gamtos išdaigų

Kremo Bubchen Wind and Wetter sudėtyje yra taukmedžio sviestas, pantenolis, kuris su natūraliomis medžiagomis suteikia odai taip reikalingus riebalus ur drėgmę, stiprina apsauginę funkciją odą ir apsaugo kūdikio odą.

Kremo sudėtyje esantis migdolų aliejaus ir vitaminas E ypač švelniai saugo ir rūpinasi jautria kūdikio oda. Tai stabilizuoja odos drėgmę ir apsaugo nuo išsausėjimo. Šis kremas tinka ir suaugusiems, todėl įsigydami kremą, pasirūpinsite ir savo, ir vaikučio oda šaltuoju sezonu. 

20141017110922-93020.jpg

Bubchen – pačiai švelniausiai odai pasaulyje!

20141009215558-20752.jpg